Συνταξιούχος χαρίζει το ΣΠΙΤΙ του στην τετραμελή οικογένεια που ζει μέσα σε αυτοκίνητο!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 20140 σχόλια

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη η είδηση ότι μία τετραμελής οικογένεια, οι δύο γονείς με τις δύο κόρες τους, 16 και 14 ετών, ζουν μέσα στο αυτοκίνητο τους εδώ και 15 μέρες. Όλα αυτά εν έτει 2014, στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής.

Κι ενώ από το πρωί που έγινε γνωστό το θέμα, πολίτες έχουν ευαισθητοποιηθεί για να παρέχουν βοήθεια στην οικογένεια, ο δήμος δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, τουλάχιστον μέχρι πρότινος.
«Δεν ξέραμε ότι υπάρχει μια οικογένεια που ζει στο αυτοκίνητο» είπε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος και πρόσθεσε:
«Η συγκεκριμένη οικογένεια έπαιρνε τρόφιμα κάθε 10 μέρες από το κοινωνικό παντοπωλείο, όπως ακόμη 700 οικογένειες. Σήμερα που ενημερωθήκαμε για το περιστατικό, κάναμε ενέργειες... Βρήκαμε ένα χώρο να στεγαστεί σε ξενώνες του Ερυθρού Σταυρού [...]Είμαστε σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη, μήπως πρόσκαιρα φιλοξενηθεί σε κάποιο ξενοδοχείο. Έχω βρει κι ένα σπίτι, προσφορά από δημότη».
Η Πόπη Τσαπανίδου εμφανώς συγκινημένη με την ιστορία αυτών των ανθρώπων και ενοχλημένη με την άγνοια των υπηρεσιών του δήμου, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν συνταξιούχος τηλεθεατής καλεί για να προσφέρει το σπίτι του στην τετραμελή οικογένεια.
«Είμαι συνταξιούχος κι έχει σπάσει η καρδιά μου. Ότι μπορώ να βοηθήσω, να πάρετε την οικογένεια να την πάτε στο σπίτι» είπε ο Σωτήρης Λαδέας. thebest.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS