Ο καιρός σήμερα

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 20120 σχόλια

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα, εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και από το απόγευμα πιθανόν στο βορειοδυτικό Αιγαίο.

Αγρίνιο
Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Αγρίνιο σήμερα Σάββατο 15/9, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.


Ιωάννινα
Βροχή προβλέπεται για τα Ιωάννινα σήμερα Σάββατο 15/9, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πάτρα
Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Πάτρα σήμερα Σάββατο 15/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στις νοτιότερες περιοχές βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές (κυρίως δυτικά και βόρεια).
Άνεμοι: νότιοι 4 και γρήγορα από τα δυτικά θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς 3 με 5 πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 που βαθμιαία στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 19 έως 28 και στην Κρήτη έως 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα και στις βορειότερες περιοχές θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου. you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS