Χωρίς οικοδομική άδεια το Νοσοκομείο - Ατελιέ ραπτικής στο υπόγειο!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 20120 σχόλια

Νέες αποκαλύψεις φέρνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Διοικητή και των συνδικαλιστών εργαζόμενων.


Με ψήφισμα, που περιελάμβανε αίτημα για την απομάκρυνση του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, κατά την διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης, από την πλευρά των συνδικαλιστών εργαζόμενων στο Νοσοκομείο και με νέες αποκαλύψεις, για την δημιουργία ατελιέ ραπτικής (!!!) στο υπόγειο του Νοσοκομείου και την παράνομη λειτουργία κυλικείου των εργαζομένων, από πλευράς Διοικητή, συνεχίστηκε την Παρασκευή η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Διοικητή και των συνδικαλιστών, στο πλαίσιο της εξυγίανσης που έχει ξεκινήσει η διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η κόντρα μάλιστα κορυφώθηκε τηλεοπτικά, στον αέρα του "ASTRA TV", οπότε και διασταυρώθηκαν τα ξίφη των κυρίων Ζαχαρόπουλου, Διοικητή του Νοσοκομείου και Αναστασίου, συνδικαλιστή και μέλους του Δ.Σ. των εργαζομένων, ο οποίος στον αντίποδα των αποκαλύψεων του Διοικητή για την δημιουργία ατελιέ (!!!) ραπτικής στο υπόγειο του Νοσοκομείου και την παράνομη λειτουργία κυλικείου των εργαζομένων, κατήγγειλε ότι το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου δεν διαθέτει οικοδομική άδεια.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουμιώτη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου παραδέχτηκε την έλλειψη της οικοδομικής άδειας, λέγοντας ότι κανείς δεν έχει παραλάβει ακόμα το έργο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου. e-volos.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS