Συνελήφθησαν στο Καλπάκι Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, διακινητές ποσοτήτων ηρωίνης

Δευτέρα 28 Μαρτίου 20160 σχόλια

Συνελήφθησαν, σήμερα (28-03-2016) μετά τα μεσάνυχτα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 27 ετών, διακινητές ποσοτήτων...
ηρωίνης, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και μετά από έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, κατασχέθηκαν:
δύο συσκευασίες περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους (1.300) γραμμαρίων, οι οποίες βρέθηκαν σε κρύπτη στο ταμπλό του αυτοκινήτου (πίσω από το τιμόνι)
μία συσκευασία που περιείχε λαθραίο καπνό, βάρους (500) γραμμαρίων, που βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (370) ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.



Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS