Όλη νύχτα πάλευε με τα κύματα ψαράς από το Ευηνοχώρι

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 20160 σχόλια

Παρασύρθηκε από την κακοκαιρία με τη βάρκα του και βρέθηκε τις πρωινές ώρες στο Κρυονέρι.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 32χρονου ερασιτέχνη ψαρά από το Ευηνοχώρι ο οποίος μαζί με ένα φίλο του βγήκαν για ψάρεμα με τη βάρκα τους στην θαλάσσια περιοχή.

Όταν όμως αποφάσισαν να επιστρέψουν και να βάλουν τη βάρκα τους στη μπούκα ο καιρός δεν τους επέτρεψε αφού εξαιτίας των ισχυρών ανέμων η βάρκα δεν μπορούσε να προσεγγίσει τη μπούκα. Ο ένας όμως πρόλαβε και πήδηξε στην στεριά. Ο 32χρονος παρασύρθηκε από τα κύματα και χάθηκε στη θάλασσα. Έτσι ο φίλος του τηλεφώνησε στις αρχές και σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία στο Λιμεναρχείο και στην Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου που συμμετείχαν στις έρευνες.
Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη με...
σκάφη του Λιμενικού και αλιευτικά που αναζητούσαν όλη τη νύχτα τον αγνοούμενο ψαρά στη θαλάσσια περιοχή. Ωστόσο όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, εκείνος παρασυρόμενος από τα κύματα βρέθηκε στο Κρυονέρι όπου κάποια στιγμή κατάφερε να προσεγγίσει το λιμάνι και βρέθηκε ταλαιπωρημένος περίπου στις 7 το πρωί από έναν ψαρά. Ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα να ειδοποιήσει τις αρχές δίνοντας το στίγμα του διότι είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στο αυτοκίνητό του. Εκείνο πάντως που έχει σημασία είναι ότι η περιπέτεια του 32χρονου είχε καλό τέλος. ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ aixmi-news.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS