Αναλυτικά τα τέσσερα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ!

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 20150 σχόλια

"Δεν υπάρχει λόγος στην παρούσα φάση, προσφυγής σε συμβούλους ειδικευμένους στην κατάθεση αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020, που...
ανακοινώθηκε σήμερα η προδημοσίευσή τους" σημειώνει το υπουργείο Οικονομίας σε ανακοίνωσή του. Με την ανακοίνωση επισυνάπτονται αναλυτικότερα στοιχεία για κάθε δράση.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της προδημοσίευσης στοχεύει στην καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερόμενων και την ανοικτή διαβούλευση. Αυτό γίνεται προκειμένου να βελτιστοποιηθούν τα χαρακτηριστικά των δράσεων.
Η περίοδος υποβολής προτάσεων θα ξεκινήσει με τη δημοσίευση των σχετικών προσκλήσεων και θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες.
Σημειώνεται ακόμη ότι στην αξιολόγηση των αιτήσεων ο χρόνος υποβολής δεν προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα, ενώ στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος προσφυγής σε συμβούλους ειδικευμένους στην κατάθεση αιτήσεων.
Τέλος, σημειώνεται ότι οι δαπάνες θεωρούνται επιλέξιμες προς χρηματοδότηση, εφόσον πραγματοποιηθούν, μετά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης.
Διαβάστε αναλυτικά την σύνοψη των δράσεων που παρουσιάστηκαν σήμερα και αναλυτικά στοιχεία για κάθε δράση. newsit.gr
ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΡΑΣΗΣ "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ"

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΡΑΣΗΣ "ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

ΣΥΝΟΨΗ

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS