Επιστροφή φόρου από το πετρέλαιο θέρμανσης με ένα κλικ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 20120 σχόλια

Μία νέα εφαρμογή στην ιστοσελίδα της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων διατίθεται από σήμερα, μέσω του Taxisnet.
(http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/polites/e-polites.html), σε όσους δικαιούνται να λάβουν επιστροφή φόρου πετρελαίου θέρμανσης.

Θα πρέπει αρχικά να δημιουργηθεί ένα προφίλ από τους διαχειριστές της πολυκατοικίας, όπου θα δηλώνεται το εμβαδόν του διαμερίσματος κάθε ιδιοκτήτη. Ο διαχειριστής χρειάζεται τους προσωπικούς κωδικούς του, τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το ονοματεπώνυμο του κάθε χρήστη του διαμερίσματος, τον αριθμό των διαμερισμάτων και τα χιλιοστά της επιβάρυνσης επί των κοινοχρήστων που αναλογούν στον καθένα.

Όπως γράφει και το enikos.gr ο διαχειριστής θα πληκτρολογεί τον κωδικό πρόσβασης και το password και θα μπαίνει στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα κάνει επιλογή στην εφαρμογή «Διαχείριση Χιλιοστών Θέρμανσης» και αυτόματα θα μεταφέρεται στην επόμενη σελίδα όπου πληκτρολογώντας τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ θα εμφανίζονται στην οθόνη τους η διεύθυνση της πολυκατοικίας, η πόλη και ο ταχυδρομικός κωδικός.

Στη συνέχεια ο διαχειριστής θα συμπληρώνει τον αριθμό των διαμερισμάτων και στην επόμενη σελίδα θα βάζει σε κάθε διαμέρισμα το ονοματεπώνυμο του ενοικιαστή - ιδιοκτήτη, τον όροφο και τα χιλιοστά επιβάρυνσης επί των κοινοχρήστων.

Ολα αυτά όμως -αν και λειτουργεί η διεύθυνση- από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει και η εφαρμογή για την υποβολή αίτησης επιστροφής φόρου για αγορά πετρελαίου θέρμανσης. you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS