Πως η ΕΕ χρηματοδότησε τον ISIS και τώρα "δακρύζει" για τα θύματα στο Παρίσι!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 20150 σχόλια

Σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες οι κυβερνήσεις έδωσαν εντολή να φωταγωγηθούν μνημεία στα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης στους Γάλλους πολίτες. Οι οποίοι...
,όπως κι εμείς εδώ στην Ελλάδα ,έχουμε ξεχάσει -ή δεν το γνωρίζαμε καν- ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χρηματοδοτήσει τους φασίστες ισλαμιστές του ISIS!

Απίστευτο,αληθινό κι επίσημο.

Τον Νοέμβριο του 2013 είχε δημοσιευθεί άρθρο στο periodiko.gr στο οποίο γινόταν λόγος για την απόφαση σκάνδαλο που είχαν λάβει οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς. Μ΄ αυτή την απόφαση οι ΥΠΕΞ της ΕΕ απέσυραν όλες τις κυρώσεις που μπλόκαραν την εισαγωγή συριακού πετρελαίου.

Μ΄ αυτό το τρόπο οι ισλαμιστές του ISIS κατόρθωσαν να βγάλουν χρήμα. Πολύ χρήμα.Μ΄ αυτή την απόφαση ο ISIS δημιούργησε οικονομκή βάση στη Συρία και αναπτύχθηκε στο Ιράκ.

Τι δήλωναν τότε οι “ισχυροί” της ευρωπαϊκής διπλωματίας;

•Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ:

«Είναι σημαντικό για μας να στείλουμε ένα σινιάλο ότι είμαστε ανοιχτοί να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να βοηθήσουμε τη συριανή αντιπολίτευση».

•Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλλε:
«Επιθυμούμε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη στις περιοχές που ελέγχονται από την αντιπολίτευση, και γι’ αυτό θα άρουμε τις κυρώσεις που εμποδίζουν το έργο των μετριοπαθών δυνάμεων της αντιπολίτευσης».

Αυτοί που βοήθησαν ήταν οι φανατικοί τζιχαντιστές. Αυτοί επικράτησαν στις εσωτερικές διαμάχες των ισλαμιστών. Αυτοί πήραν το πετρέλαιο και το χρήμα. Χάρη στην ΕΕ.

Ο Guardian το περιέγραψε ως εξής:

«Η απόφαση της ΕΕ να άρει τις κυρώσεις στο πετρέλαιο της Συρίας για να βοηθήσει την αντιπολίτευση, επιτάχυνε τη μάχη για τον έλεγχο πηγών και αγωγών στις περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες και συνέβαλε στη σταθεροποίηση της εξουσίας των τζιχαντιστικών ομάδων επί των κρίσιμων πόρων της χώρας». Αυτά για να μην ξεχνιόμστε! onalert.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS