Εντοπίστηκε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών με έδρα την Σαμψούντα Πρέβεζας

Πέμπτη 21 Μαΐου 20150 σχόλια

Πακιστανοί συγκέντρωναν μετανάστες που έρχονταν από τη Συρία και το Αφγανιστάν σε σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας και από εκεί όταν έβρισκαν την κατάλληλη ευκαιρία, τους φυγάδευαν από τις ακτές της Πρέβεζας προς την Ιταλία.

Εννοείται πως τα αφεντικά της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι Έλληνες οι οποίοι καλύπτονται με διάφορους τρόπους για να μην συλλαμβάνονται.
Οι Λιμενικές Αρχές της Πρέβεζας κινητοποιήθηκαν χθες Τετάρτη(20-5-15) όταν ανοιχτά των Παξών έγινε αντιληπτό ένα σκάφος που μετέφερε 45 τέτοιους μετανάστες, οι οποίοι κατονόμασαν έναν Πακιστανό ως υπεύθυνο της παράνομης διακίνησής τους.
Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν όμως είχε δηλωθεί ως κλεμμένο από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είναι Έλληνας και κάτοικος της Νέας Σινώπης Πρέβεζας.
Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας προσήχθη και στη συνέχεια πήγε στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας, το οποίο είχε επιληφθεί του θέματος, για να διαπιστωθεί από τις ανακρίσεις αν ενέχεται ο ίδιος στην υπόθεση ή αν όντως είχε κλαπεί το συγκεκριμένο σκάφος.
Έτσι είχαμε μία ακόμη επιβεβαίωση ότι στην Πρέβεζα δρουν κυκλώματα σύγχρονων δουλεμπόρων.
prevezaposto.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS