Θερμή υποδοχή του Γιάνη Βαρουφάκη στο «Ελ. Βενιζέλος»

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 20150 σχόλια

Με καπνογόνα, συνθήματα και κασκόλ που έγραφαν το όνομά του, εκατοντάδες οπαδοί του νέου υπουργού Οικονομικών και της ομάδας του, τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο για να τον συγχαρούν ύστερα από τη συνάντηση στο Παρίσι.

Με το σύνθημα «Σόιμπλε, γατάκι, έχουμε Βαρουφάκη», οι «Βαρουφίστας -όπως ονομάζονται οι φανατικοί υποστηρικτές του Γιάννη Βαρουφάκη- είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στον διάδρομο του Ελευθέριος Βενιζέλος, για να τον επευφημίσουν για τις τελευταίες επιτυχίες του.
Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι φίλαθλοι του Γιάνη Βαρουφάκη, φορώντας τη φανέλα του νέου υπουργού οικονομικών, που έχει γίνει ανάρπαστη από τις μπουτίκ του ΣΥΡΙΖΑ, περικύκλωσαν το πούλμαν που θα τον μετέφερε στο υπουργείο του.
Ο ενθουσιασμός των «Βαρουφίστας», που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω των social media για την υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης, ήταν τόσο μεγάλος, ώστε το πούλμαν με τον υπουργό Οικονομικών, έκανε γύρω στις δύο ώρες μέχρι να ξεκινήσει με προορισμό το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η ομάδα του, μέχρι την επόμενη κρίσιμη διαπραγμάτευση. Νίκος Ζαχαριάδης protagon.gr
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS