Σε τελετή αγιασμού ΑΤΜ παραβρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 20150 σχόλια

Την ευχή να έρθει η Θεία Φώτιση στο τραπεζικό σύστημα και στη ρευστότητα, ώστε να μη συμβεί κανένα Bank Run, λόγω του αυξανόμενου φόβου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της τελετής.
Σε μια από τις δεκάδες τελετές αγιασμού
μηχανημάτων ανάληψης, που οργανώνονται σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου με τη βοήθεια του Θεού να συνεχίσουν να έχουν χρήματα, παραβρέθηκε συμβολικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για τη διάσωση της ευρωπαϊκής ταυτότητας της χώρας, ο κ. Σαμαράς, με την παρουσία του εκεί, θέλησε να απαντήσει και σε όσους κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία ότι με την προεκλογική τακτική του εκφοβισμού αυξάνει τις πιθανότητες ενός χρηματοπιστωτικού «ατυχήματος»
Η τελετή ολοκληρώθηκε με προσκύνημα στην εικόνα της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, που όπως είναι προφανές, λόγω ονόματος, είναι η προστάτιδα των Τραπεζών. Νίκος Ζαχαριάδης protagon.gr
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS