Ποιοι ξένοι παράγοντες χρηματοδοτούν το Ποτάμι; (Βίντεο)

Πέμπτη 27 Αυγούστου 20150 σχόλια

Ομολογία που σοκάρει: Ο Νίκος Δήμου έριξε τη...
βόμβα και ο Σταύρος Θεοδωράκης οφείλει να μιλήσει με ανοικτά χαρτιά στους υποψήφιους ψηφοφόρους του.
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συγγραφέα Νίκου Δήμου, συνοδοιπόρου του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι ξένοι παράγοντες ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν το «Ποτάμι», χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δήμου είπε: «Θα σας πω και ένα μυστικό, έχουμε ήδη την στήριξη ξένων παραγόντων που μας λένε προχωρήστε και εμείς θα χρηματοδοτήσουμε αυτή την προσπάθεια».
Η δήλωσή του αυτή έσκασε σαν βόμβα και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων αφού δημιουργούνται μια σειρά από ερωτήματα στα οποία οφείλει να απαντήσει ο δημοσιογράφος κ. Σταύρος Θεοδωράκης.
Με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες για το ποιοι πολιτικο-οικονομικοί παράγοντες και ποια εκδοτικά συμφέροντα στηρίζουν την πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη, ο δημοσιογράφος του Ποταμιού οφείλει με ξεκάθαρο τρόπο να απαντήσει ενώπιον του ελληνικού λαού:
-Για ποιον λόγο ξένοι παράγοντες να θέλουν διακαώς να ενισχύσουν ένα τόσο νέο πολιτικό σχηματισμό, χωρίς στελέχη, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ιδεολογία, χωρίς δομή;
-Ποιοι είναι αυτοί οι ξένοι παράγοντες;
Τα ερωτήματα αυτά φουντώνουν ακόμα περισσότερο διότι ο κ. Δήμου πριν από λίγες μέρες έριξε και μια ακόμα βόμβα εκφράζοντας την άποψη ότι τα Σκόπια μπορούν να ονομάζονται όπως θέλουν, ακόμα και Μακεδονία. Ο κ. Δήμου αφού διευκρίνισε ότι είναι προσωπική του άποψη αυτό, άφησε υπονοούμενα ότι κάποια στιγμή μπορεί να είναι και άποψη του κόμματος.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Δήμου για την χρηματοδότηση του κόμματος Θεοδωράκη:



newsbomb.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS