Δήλωση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πέμπτη 27 Αυγούστου 20150 σχόλια

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΑΤΕΙ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, σε μήνυμά του, εκφράζει τα θερμά του...
συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες από τη Δυτική Ελλάδα που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.
«Η ανακοίνωση των βάσεων των Ανώτερων και Ανώτατων Σχολών δίνει τέλος στην αγωνία μαθητών και γονιών, και έρχεται να επιβραβεύσει τους κόπους και τις θυσίες τους ετών.
Θέλω από βάθους καρδιάς να συγχαρώ όλους τους νέους και τις νέες της Δυτικής Ελλάδας που έδωσαν την μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες των καιρών και κάνοντας οι ίδιοι και οι οικογένειές τους μεγάλες προσωπικές και οικονομικές θυσίες.
Εύχομαι στους επιτυχόντες θερμά συγχαρητήρια. Να συνεχίσουν να προοδεύουν στις νέες μάχες που θα δώσουν στο στίβο της μάθησης και της επιστήμης. Η χώρα και οι οικογένειές τους καλούνται σε δύσκολους καιρούς να εξοικονομήσουν τους απαραίτητους πόρους για τις σπουδές τους, και βασίζουν στη μελλοντική γενιά επιστημόνων τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.
Θα ήθελα, επίσης, να απευθυνθώ και σε όσους εκ των υποψηφίων δεν εισήχθησαν σε κάποια σχολή. Η ζωή δεν σταματά στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Οι δρόμοι για τη ζωή είναι μπροστά και ανοίγονται άλλες εναλλακτικές που μπορούν να τους κάνουν επιτυχημένους, ευτυχισμένους και χρήσιμους στην κοινωνία.
Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους σας, τους γονείς και τους δασκάλους σας. Εύχομαι καλή τύχη και λαμπρή σταδιοδρομία στις ζωές όλων σας.».

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS