Θρήνος για την απώλεια 21χρονου Μεσολογγίτη σε τροχαίο

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 20120 σχόλια

Η τελευταία βόλτα έμελλε να είναι για 21χρονο Μεσολογγίτη η χτεσινή καθώς βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα.

Ο νεαρός, ειδικός φρουρός στο επάγγελμα (υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), με συνοδηγό έναν φίλο του ενεπλάκησαν σε τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα. Το τροχαίο έγινε στη συμβολή των οδών Θηβών και Τζών Κέννεντυ στο Περιστέρι. Μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι, 21 και 23 χρόνων συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός 21χρόνων ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 23χρονος συνοδηγός.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία καθώς πρόκειται για ένα αγαπητό παιδί που πριν ένα χρόνο απολύθηκε από φαντάρος και προσελήφθη ως ειδικός φρουρός σε υπηρεσία της Αττικής, μέλος μιας ιδιαίτερα αγαπητής οικογένειας από τα Ρέτσινα που διατηρούσε γνωστή καφετέρια ενώ ο πατέρας του ήταν ταχυδρομικός.
Η ΑΙΧΜΗ συλλυπείται τους οικείους του και εύχεται να τους δίνει ο Θεός κουράγιο για να ξεπεράσουν την βαριά και απροσδόκητη απώλεια. aixmi-news.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS