Ως πότε θα βλάπτουν τη ΝΔ οι υπονομευτές της

Τετάρτη 22 Απριλίου 20150 σχόλια

Το να βγαίνουν ορισμένοι, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και να διαρρέουν την έναρξη διαδικασίας συλλογής υπογραφών για αλλαγή ηγεσίας, είναι από μόνο του εγκληματικό και άκρως προδοτικό για την ίδια την παράταξη, αλλά κυρίως για τη χώρα που οδηγείται στα βράχια.

Το δικό τους χαβά έχουν μερικοί στη ΝΔ που κοιμούνται και ξυπνάνε με την έγνοια εάν και πότε θα φύγει από την ηγεσία του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς.
Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της από τη λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, όσο υπερβολικό και εάν ακούγεται, και ορισμένοι στη ΝΔ παίζουν το δικό τους…βιολί!
Μόνο που η μουσική που βγάζει το βιολί τους είναι κακόηχη και…τρυπάει τα αυτιά! Η πολιτική ηχορύπανση που δημιουργούν δημιουργεί παρενέργειες στην εικόνα της ΝΔ που προσπαθεί να σταθεί όρθια και να αρχίσει να ακούγεται στην κοινωνία.
Ο Σαμαράς, καλώς ή κακώς για ορισμένους στη ΝΔ, είναι ο πρόεδρός της και δεν έχει αμφισβητηθεί επί της ουσίας από κανέναν. Το να βγαίνουν ορισμένοι, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και να διαρρέουν την έναρξη διαδικασίας συλλογής υπογραφών για αλλαγή ηγεσίας, είναι από μόνο του εγκληματικό και άκρως προδοτικό για την ίδια την παράταξη, αλλά κυρίως για τη χώρα που οδηγείται στα βράχια.

Αντί να ενισχύσουν την εικόνα της ΝΔ, να ενδυναμώσουν την αντιπολιτευτική της φωνή, επιλέγουν την υπονόμευση και την δημιουργία κλίματος εσωστρέφειας.
Αλήθεια σε ποιον προσφέρουν υπηρεσίες έτσι; Χάθηκε ο κόσμος να περιμένουν έως τον Ιούνιο, να δούμε τι θα γίνει με τη χώρα; Μετά, εδώ είμαστε να συζητήσουμε πολλά.
Όσοι έχουν δικό τους αφήγημα για τη χώρα και την παράταξη, ας το δείξουν στις νομαρχιακές συνδιασκέψεις και στις προσυνδιασκέψεις που αρχίζουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα και θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.
Τι πιο δημοκρατικό, από το να μιλάνε στα ΜΜΕ και να διαρρέουν υπόγεια και να…θάβουν το κόμμα τους, την παράταξή τους και τον αρχηγό τους; Με όσα κάνουν δίνουν απλά μερικές ακόμα μαχαιριές στο σώμα της ΝΔ και δεν την βοηθάνε να σηκώσει κεφάλι. Ας ξυπνήσουν πριν είναι αργά και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Όσο κι αν δυσαρεστούνται, ο Σαμαράς παρά τις αντιξοότητες, κατάφερε να διατηρήσει τις δυνάμεις της ΝΔ και δεν κατέρρευσε όπως το ΠΑΣΟΚ. Κάτι που οι ίδιοι θα επιθυμούσαν.
Αντί λοιπόν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ηγεσίας του κόμματος για ανάταση της παράταξης προτιμούν να επιδίδονται στις πισώπλατες μαχαιριές. Τη στιγμή που με όσα γίνονται δεν είναι δύσκολο να ανακάμψει. Αρκεί όλοι να το πιστέψουν.
Και σε τελική ανάλυση τι διαφορετικό προτείνουν όλοι οι δελφίνοι και οι αμφισβητίες; Έχουν θέμα με την ιδεολογία ή απλά γκρινιάζουν για την αλλαγή ηγεσίας με στόχο την νομή της εξουσίας; Ας απαντήσουν. Γιατί εάν δεν το κάνουν, δεν θα αργήσει η ώρα που θα τους επικηρύξει πολιτικά η ίδια η βάση της ΝΔ, οδηγώντας τους στην απομόνωση. antinews.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS