Όχημα με ναρκωτικά συγκρούστηκε με τρακτέρ στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου!

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 20160 σχόλια

Στις 6.30 τα ξημερώματα Αλβανός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του που συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα τρακτέρ. Εν συνεχεία στο όχημα εντοπίστηκε ποσότητα χασίς. 
Σε εξέλιξη είναι η αστυνομική έρευνα για τις συνθήκες που έλαβε χώρα τροχαίο που σημειώθηκε στο αγροτικό μπλόκο Κεφαλόβρυσου σήμερα τα ξημερώματα. Η έρευνα ωστόσο επεκτείνεται πέραν του...
τροχαίου σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών καθώς το όχημα που προκάλεσε το συμβάν φέρεται να διακινούσε ποσότητα χασίς.
Συγκεκριμένα, ήταν 6.30 το πρωί όταν το όχημα που οδηγούσε Αλβανός κινούμενο  με ταχύτητα προς Μεσολόγγι δεν φρέναρε και συγκρούστηκε με σφοδρότητα με δύο σταθμευμένα τρακτέρ στα οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου νοσηλεύεται και το ευτύχημα βέβαια είναι πως εκείνη τη  στιγμή δεν βρίσκονταν κανείς στο σημείο του συμβάντος.
Η έρευνα που ακολούθησε ωστόσο εντόπισε πέντε κιλά χασίς κρυμμένα σε συσκευασία στο όχημα με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει νέα τροπή για την οποία αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.


Νεώτερη ενημέρωση: Από την αστυνομία έγινε γνωστό πως από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνελήφθη 25χρονος  αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας γιατί μετά από τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί, στο κόμβο Κεφαλοβρυσου, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 9 δέματα με κάνναβη βάρους περισσότερο των 4 κιλών. agrinionews.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS