Ζάκυνθος: Στα δικαστήρια για την πώληση έκτασης στο Ναυάγιο

Δευτέρα 30 Μαρτίου 20150 σχόλια

Στις αίθουσες των δικαστηρίων οδηγείται η υπόθεση της αγοραπωλησίας μεγάλης έκτασης γύρω από την παραλία του «Ναυαγίου» στη Ζάκυνθο.

Ύστερα από εκδήλωση- συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, για το συγκεκριμένο θέμα με τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών φορέων και κατοίκων των επίμαχων περιοχών, εντός των ημερών θα κατατεθεί αγωγή ακύρωσης του συμβολαίου με σκοπό να ματαιωθεί η πώληση των 15.000 στρεμμάτων στις βορειοδυτικές ακτές της Ζακύνθου.
Την αγωγή συνυπογράφουν η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, ο δήμος Ζακύνθου και η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου. Στην πωληθείσα έκταση υπάρχουν, όπως καταγγέλθηκε, δημόσιοι δρόμοι, ιδιωτικές εκτάσεις, γη που ανήκει στην Εκκλησία, μνημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, αναδασωτέες εκτάσεις κλπ.
Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμα ο δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, ο αντιπεριφερειάρχης  Διονύσης Νιοτόπουλος, ο μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Ζακύνθου και υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS