Η «διεθνής» συνεργασία του Shantel με τη δική μας Αρετή Κετιμέ έχει ήδη ξεκινήσει!

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 20150 σχόλια

Τη Δευτέρα 6 & την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το videoclip του τραγουδιού «Δύση και Ανατολή» (Ελληνικός τίτλος) του Shantel & της Αρετής Κετιμέ, στο studio του Θωμά Χρυσοχοΐδη.


Τη μουσική υπογράφει ο Shantel και τους στίχους η Αρετή, ενώ η ηχογράφηση έγινε στο Studio Πάζλ του Δημήτρη Καρρά. Τα γυρίσματα του clip έγιναν από τον Sabri Noor, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Shantel και μάλιστα - αξίζει να σημειωθεί - με τη νέα κινηματογραφική κάμερα Red Dragon, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ταινία «The Expendables 3», εξασφαλίζοντας τέλειες και δυνατές εικόνες σε 4 και 6K.

Πενήντα και πλέον συντελεστές, που επελέγησαν μετά από casting της Νίκης Μουσαδάκου, συμμετείχαν δίνοντας τον Βαλκανικό χαρακτήρα του clip. Ανάμεσα τους νεαροί ηθοποιοί, χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές, ένας παπάς, ο κωμικός Αλέξανδρος Κοντοπίδης, το συγκρότημα Imam Baildi, η Λόλα Γιαννοπούλου και ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης, που έδωσαν τιμητικά το παρών κι «έπαιξαν» στο videoclip, μέσα σε ατμόσφαιρά του θύμιζε περισσότερο μεγάλη γιορτή!

Το project της Αρετής Κετιμέ & του Shantel αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φλεβάρη του 2015.

Στο τραγούδι παίζουν οι μουσικοί:
Βαγγέλης Καραπέτρος: Κοντραμπάσο, κιθάρα
Κυριάκος Ταπάκης: Ούτι, μπουζούκι
Γιώργος Σκηπητάρης: Κλαρίνο, ζουρνά
Πάνος Δημητρακόπουλος: Κανονάκι
Δημήτρης Γάσιας: Βιολί
Νίκος Ράλλης: Τρομπέτα
Κλέαρχος Κορκόβελος: Κύμβαλο
Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν
Νίκος Τσιατσούλης: Κρουστά
Παναγιώτης Καμβυσίδης: Τούμπα
Αρετή Κετιμέ: Σαντούρι

Στην οργάνωση παραγωγής ο Δημήτρης Καρράς, στην παραγωγή ο Florian Joeckel και στο μακιγιάζ η Κατερίνα Ξενάκη. Φωτογραφίες: Νίκη Μουσαδάκου.

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS