Και ο γιος του Πρωτόπαπα είναι βύσμα στον Στρατό; Και ο εκσυγχρονισμός του Σημίτη; Αυτό είναι...

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 20150 σχόλια

Η βυσματοκρατία προκαλεί και αποκαλύπτεται.
Σύμφωνα με καταγγελίες που έρχονται ολοένα στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποδεικνύεται ποιες είναι μερικές από τις μονάδες πραγματικά πάρκινγκ των βυσμάτων.
ΑΣΔΥΣ: πήραν μετάθεση για σύνορα 70 βύσματα.  Το Στρατηγείο της ΑΣΔΥΣ βρίσκεται στο στρατόπεδο "ΖΟΡΜΠΑ", στο Δήμο Ζωγράφου Αττικής (περιοχή Γουδή).
ΑΣΔΕΝ: 100 βύσματα.
Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), στο Στρατόπεδο Σακέττα.
ΣΑΝ: 60 βύσματα. Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής.
ΚΕΤΧ Πάτρας: 60 βύσματα. Στρατόπεδο στην Πάτρα που έπρεπε να είχε κλείσει.
Έτσι λοιπόν 1500 στρατιώτες έχουν πάρει ήδη μετάθεση από τα αστικά κέντρα για Έβρο και νησιά του Αιγαίου. 
Μεταξύ αυτών και γόνοι πολιτικών, όπως για παράδειγμα ο υιός του Χρήστου Πρωτόπαππα, που από την Αθήνα πήρε μετάθεση για την Κομοτηνή.
Από την άλλη μεριά βεβαίως, η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας χρησιμοποιεί αυτές τις επικοινωνιακές ρουκέτες για να κρύψει τις καθοριστικές ευθύνες των αστών πολιτικών, ανώτατων στρατιωτικών, αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας στη διαμόρφωση του βρωμερού πελατειακού κράτους, που έχει τα πλοκάμια του σε όλους τους πολιτικούς χώρους…
Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι τώρα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κανένα όνομα πολιτικού ή δεν έχει τιμωρηθεί κανένας εμπλεκόμενος στρατιωτικός…
Αντίθετα σενάρια θέλουν τον ΑΓΕΣ Μανωλά να ετοιμάζεται για ΑΓΕΕΘΑ!!!
Συγκάλυψη και ατιμωρησία είναι λοιπόν η νέα «εθνική συμφιλίωση»…
Κυρίως όμως αποκρύπτουν ότι πλέον όλοι οι στρατιώτες θα λαμβάνουν απολυτήριο από τα σύνορα, οι μονάδες θα έχουν πολεμική ετοιμότητα (γιατί άραγε), ενώ οι τυχοδιωκτικοί πολεμικοί τους σχεδιασμοί (ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα-αναβάθμιση του ρόλου τους στην Ανατολική Μεσόγειο, συμμετοχή σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ κλπ) θέλουν τους φαντάρους κρέας στα κανόνια τους και άμισθους δούλους.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντισταθούν σε όλα αυτά και να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Στο σύγχρονο εθνικισμό και μιλιταρισμό που αντιμετωπίζει την νεολαία  ως κρέας στα κανόνια τους για την ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS