Η κυβέρνηση δίνει τα σπίτια των Ελλήνων για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 20150 σχόλια

Αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη με υποθέσεις όπως του Φίλη και του Πανούση. Την ώρα που η Ελλάδα ζει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην...
Παγκόσμια Ιστορία, ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του ασχολούνται με τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση και με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη. Τυχαίο;
Καθόλου. Με τη μέθοδο της χειραγώγησης των μαζών οι συνεργάτες του πρωθυπουργού στρέφουν την κοινή γνώμη σε αστείες υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την θλιβερή πραγματικότητα και με την κόλαση που έρχεται για τις επόμενες γενιές.
Οι τίτλοι τέλους της χώρας έχουν πέσει από τη στιγμή που η κυβέρνηση της αριστεράς αποφάσισε να εφαρμόσει αγόγγυστα τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Η αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε την «κυλιόμενη χρεοκοπία» της χώρας και την καθυστέρηση του θανάτου της οικονομίας, την ώρα που ξένες και εγχώριες συμμορίες λυμαίνονται τη δημόσια περιουσία μας.
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επαιτεί για 2 δισ. ευρώ και δίνει βορά τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες έναντι 10 δισεκατομμυρίων.
Ακολουθώντας τα βήματα των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει καρτερικά την επόμενη ελεημοσύνη της Ευρώπης, τα 2 δισ. ευρώ και δίνει… Γη και ύδωρ για να τα πάρει. Δυο δισ. που δεν φτάνουν βεβαίως για να καλυφθούν ούτε τα στοιχειώδη.
Ο λαός παραμένει απαθής φοβούμενος τα άδεια ράφια των Σούπερ Μάρκετ, την έλλειψη βενζίνης, τα νοσοκομεία χωρίς γάζες και επιλέγει το ξεπούλημα της χώρας του, τη μεταφορά πολύ μεγαλύτερων χρεών στα παιδιά του, τη ληστεία της δημόσιας περιουσίας, τις προσχηματικές συντάξεις, τους μισθούς πείνας, τις χρεοκοπίες, τις στρατιές των ανέργων, τη μαζική μετανάστευση, την υποδούλωση…
Την ίδια ώρα τα συστημικά ΜΜΕ βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη με… πολιτικές σαχλαμάρες όπως οι απόψεις του Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων, τις απειλές κατά της ζωής του που δέχθηκε ο πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη Γιάννης Πανούσης καθώς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνομιλούσαν με τους τρομοκράτες.
Ενόσω γίνονται τα παραπάνω οι δανειστές προετοιμάζουν ανενόχλητοι την επέλαση των πολυεθνικών εταιρειών και των συμφερόντων τους.
Κατά περίεργο τρόπο, την ίδια στιγμή, εκτός από κυβέρνηση, στη χώρα δεν υπάρχει αντιπολίτευση!!!
Η ΝΔ ασχολείται με το αν θα έχει αντιπρόεδρο και ποιοι θα πιάσουν τις καρέκλες την επόμενη μέρα.
Εξ’ ου και το πρωτοφανές κυβερνητικό κόμμα να καλεί τον κόσμο σε απεργία για τα μέτρα που το ίδιο εφαρμόζει.newsbomb.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS