Πανικός το πρωί στο ΜΕΤΡΟ - "Έμεινε" συρμός γεμάτος κόσμο μέσα στην σήραγγα! - Με τα πόδια μέσα στα σκοτάδια έφτασε ο κόσμος στον σταθμό Αττική!

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 20140 σχόλια

- Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09.30 το πρωί σε ώρα αιχμής
- Εστειλαν δεύτερο συρμό για να σπρώξει τον πρώτο αλλά έπαθε βλάβη και αυτός
- Για μια ώρα διακόπηκαν τα δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ
- Μέσα στα σκοτάδια και με φακούς κατάφεραν να φτάσουν οι επιβάτες στον σταθμό Αττική!
- Τι λέει  ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί γύρω στις 09.30 σε συρμό του Μετρό στην γραμμή 2 200 μέτρα από τον σταθμό Αττική.

Ο συρμός έπαθε μηχανική βλάβη και ακινητοποιήθηκε μέσα σε σήραγγα. Οι επιβάτες, αρχικά έδειξαν υπομονή, όμως όσο περνούσε η ώρα η ανησυχία τους μεγάλωνε. Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ έστειλε στο σημείο άλλον έναν συρμό προκειμένου να "σπρώξει" τον συρμό που είχε πάθει βλάβη στον επόμενο σταθμό.

Όμως, δεν κατάφεραν να κάνουν την ζεύξη! Ήδη είχε περάσει μια ώρα και η ανησυχία των επιβατών μεγάλωνε. Τα φώτα ήταν σβηστά και κανείς δεν ήξερε τι θα γινόταν.

Ήταν εγκλωβισμένοι στα έγκατα της γης και στα σκοτάδια. Η υπομονή έδωσε την θέση της στον πανικό και τότε ο οδηγός αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες. Ο κόσμος, βγήκε από τα βαγόνια και με την βοήθεια φακών ακόμα και από τα κινητά προσπαθούσαν να κατευθυνθούν στον πιο κοντινό σταθμό με τα πόδια!

Μιλώντας στο Newsit, ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Χρήστος Κούκης, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το περιστατικό και τόνισε ότι το τρένο ήταν από τα καινούρια που έχουν παραληφθεί και είναι αδικαιολόγητο που παρουσίασε μηχανική βλάβη. newsit.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS