Μεγανήσι: Ο Ρομπέρτο Καβάλλι και το… καρπούζι!

Κυριακή 17 Αυγούστου 20140 σχόλια

Ομολογώ ότι ναι μεν γνώριζα το όνομα του διάσημου σχεδιαστή μόδας Ρομπέρτο Καβάλλι αλλά, μιας και απορρίπτω εντελώς καθετί που έχει να κάνει με το lifestyle, δεν γνώριζα την φάτσα του. Την είδα για πρώτη φορά τυχαία σε πρόσφατο ρεπορτάζ με επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη στους Παξούς.

Ωστόσο, όπως έμαθα χθες το βράδυ, δεν ήμουν ο μόνος που τον αγνοούσε. Κι εκτός από τον φίλο Παξιώτη που έβαλε τον celebrity στην θέση του (και καλά έκαμε) υπήρχε και άλλος Μεγανησιώτης (για την ακρίβεια Μεγανησιώτισσα) που υπέπεσε στο αμάρτημα να αγνοεί το ποιός είναι ο ασπρομάλλης γεροντάκος Ιταλός.
Σε γνωστό λοιπόν super market στο Βαθύ ο Καβάλλι ψώνιζε φρούτα. Διαλέγοντας κάποια στιγμή ένα τεράστιο καρπούζι ζήτησε αν γίνεται να του το μεταφέρουν στο σκάφος του. Η γυναίκα ωστόσο, μέσα στην φούρια της δουλειάς δεν μπορούσε να συνεννοηθεί ποιο ακριβώς είναι το σκάφος και ο μεγάλος ανήρ θεώρησε καλό να την κατατόπισει με την ταυτότητά του: «Καβάλλι!!».
Η γυναίκα, με το καρπούζι υπό μάλης, μέσα στην ζέστη, δεν άντεξε και του το πέταξε το Μεγανησιώτικο: «Μώρ΄ άσ΄ τση καβάλες καϋμένε, και πες μου το σκάφος να κάμουμε τη στραβωμάρα μας»!
Όπερ, δεν τα πήγε και τόσο καλά ο Ιταλός στα μικρά νησιά του Ιονίου στην συνεννόηση. Αν όμως έβαζε την σύντροφό του να συνεννοηθεί, ενδεχομένως να είχε καλύτερα αποτελέσματα. Του Παναγιώτη Κονιδάρη Meganisi Times
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS