Αγρίνιο: Κοινωνικό πρόβλημα η συμπεριφορά τσιγγάνων

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 20100 σχόλια

Ομάδα Ρομά προκάλεσε φθορές στο νοσοκομείο και χτύπησαν 53νο ενώ άλλη ομάδα 6 ατόμων έκλεψε είδη από κατάστημα γυναικείων.

Εντείνονται τα κρούσματα
παραβατικότητας και οι προκλητικές συμπεριφορές τσιγγάνων του Αγρινίου.
Το δελτίο της Α.Δ. Ακαρνανίας σχεδόν καθημερινά έχει αναφορές σε παραβάσεις του ποινικού κώδικα και πολλοί κάτοικοι έχουν εξαγριωθεί από την αυξανόμενη βία που παρατηρείται σε βάρος τους.
Τελευταία κρούσματα είχαμε χτες Παρασκευή. Στις 9 το πρωϊ δύο ημεδαποί  «ΡΟΜΑ»  ηλικίας 22 και 21 ετών μετέβησαν στο νοσοκομείο Αγρινίου και στην άρνηση των υπευθύνων φύλαξης να επιτραπεί η στάθμευση οχήματος Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου στο πάρκινγκ, χρησιμοποιούντες σιδερένιο “λοστό” μήκους 80 εκατοστών προκάλεσαν φθορές στο φυλάκιο και σωματικές βλάβες σε 53χρονο ημεδαπό!
Ο προαναφερόμενος “λοστός” κατασχέθηκε και οι δράστες συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Α΄ Α.Τ. Αγρινίου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.
Την ίδια μέρα στις 12 το μεσημέρι πάλι στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν τρεις ημεδαπές “ΡΟΜΑ” ηλικίας 26, 24 και 23 ετών οι οποίες μαζί με τρεις ακόμη μη συλληφθείσες ημεδαπές “ΡΟΜΑ” εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας γυναικείων ειδών -  εν ώρα λειτουργίας -  και αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης εμπορεύματα αξίας 500 ευρώ.
Κλοπιμαία δεν ανευρέθησαν. Οι συλληφθείσες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου. Προανάκρισης επελήφθη η Υποδ/νση Ασφαλείας Αγρινίου.
Πηγή aixmi


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS