Σύμφωνα με δεδομένα από πρόσφατες έρευνες οι πολιτικοί μπορούν πολύ γρήγορα ν' αλλάξουν γνώμη (Βίντεο)

Κυριακή 10 Απριλίου 20160 σχόλια

Ακόμη και σε ανθρώπους, οι οποίοι τα έπαιρναν περιστασιακά για την πολιτική, αποδείχτηκε ότι ο...
εγκέφαλος πολύ γρήγορα υποβάλλεται σε βιοχημικές αλλαγές που κάνουν τον  χρήστη να χρειάζεται όλο και πιο υψηλή δόση πολίτικης για να πετύχει το ίδιο αίσθημα ή καλύτερα την ίδια ψευδαίσθηση που ένιωσε την πρώτη φορά. Σταδιακά και σε μικρό χρονικό διάστημα ο χρήστης πολίτικος χρησιμοποιείτε χωρίς να το καταλάβει και χωρίς να μπορεί να το σταματήσει, συχνότερα και σε μεγαλύτερες δόσεις πολίτικης ψευδαίσθησης.

Ενώ αρχικά πίστευε ότι θα μπορούσε να τα παίρνει περιστασιακά, ξαφνικά αντιλαμβάνεται με τη λογική του ότι είναι πλέον εξαρτώμενος από την διαπλοκή . Το χειρότερο είναι ότι ο έλεγχος του έχει ξεφύγει και δεν μπορεί να σταματήσει διότι τα συμφέροντα  έχουν προκαλέσει τέτοιες αλλοιώσεις στον εγκέφαλό του που δεν του επιτρέπουν να σταματήσει.
Σχεδόν πάντοτε οι χρήστες πολιτικοί  ξεκινούν παίρνοντας δόσεις πολίτικης ψευδαίσθησης  αυτές περιστασιακά και με τη θέλησή τους. Οι αλλαγές που προκαλεί  η πολιτική  στον εγκέφαλο είναι κάποτε δραματικές και τοξικές και άλλες εγκαθίστανται με πιο ήπιο τρόπο. Το σημαντικό είναι ότι πάντοτε δημιουργούν καταναγκαστική και ανεξέλεγκτη ανάγκη λήψης τους. Ο εθισμός στα συμφέροντα  είναι μια ασθένεια του εγκεφάλου. Το κάθε είδος  έχει τον δικό του μηχανισμό πρόκλησης αλλαγών στις εγκεφαλικές λειτουργίες. Όμως ανεξάρτητα με τη τάζει   ο κάθε  πολίτικος  χρήστης και το οποίο έχει προκαλέσει τις δικές του βλάβες στον εγκέφαλο, το τελικό αποτέλεσμα όλων είναι το ίδιο.

Συνοπτικά οι βλάβες που προκαλούνται στον εγκέφαλο περιλαμβάνουν τροποποιήσεις σε μοριακό και κυτταρικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται αλλαγές στην ψυχική διάθεση, προβλήματα μνήμης και διαταραχές κινητικών ικανοτήτων όπως το περπάτημα και έρπη στα χείλη.


Τα αποτελέσματα τον ερευνών 

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS