Κορυφώνεται η κόντρα ΔΟΛ – Μαξίμου… Τα Νέα δημοσιοποίησαν τα πόθεν έσχες Τσίπρα για το 2010 και το 2011

Τρίτη 5 Απριλίου 20160 σχόλια

Τις δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργού δημοσιοποιούν Τα Νέα στην ηλεκτρονική τους έκδοση...

- Στις δηλώσεις αυτές δεν φαίνεται να έχει δηλωθεί η εταιρία την οποία είχε συστήσει ο Αλέξης Τσίπρας το 2007 μαζί με τον Νίκο Παππά και τον φίλο τους Χρήστο Καραμάνο
- "Τα Νέα αναρτούν τη δήλωση του 2010 για ενημέρωση της κοινής γνώμης" αναφέρει το δημοσίευμα 
-"Τα ερωτήματα παραμένουν και πολλαπλασιάζονται" τονίζεται
- Είχε προηγηθεί η ειρωνική ανακοίνωση του Μαξίμου με τίτλο "Άνθρακες ο θησαυρός" όπου γινόταν λόγος για παρακμή της εφημερίδας. 
-
Λίγες ώρες μετά την απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Τα Νέα με το οποίο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατηγορείται ότι δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του 2010 και του 2011 εταιρία στην οποία συμμετείχε μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και ακόμη ένα πρόσωπο από το 2007, ο ΔΟΛ απαντά μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης των Νέων, δημοσιοποιώντας τις επίμαχες δηλώσεις.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες του 2010 έχουν δημοσιοποιηθεί και κρατηθεί από τη Βουλή που, σε ηλεκτρονική μορφή, τις είχε δώσει τότε σε όλα τα ΜΜΕ.

ΤΑ ΝΕΑ αναρτούν τη δήλωση του 2010 για ενημέρωση της κοινής γνώμης και αποκατάσταση της αλήθειας καθώς προκύπτει σαφώς ότι δεν έχει δηλωθεί η εταιρεία στο Πόθεν Έσχες του 2010 του κ. Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η εκποίηση του εταιρικού μεριδίου από πλευράς του νυν Πρωθυπουργού, η οποία έγινε τον Ιανουάριο του 2010, δεν αναγράφεται στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2011 που είναι επίσης δημοσιοποιημένη. 

Τα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν ή μάλλον πολλαπλασιάζονται».


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS