Εγκλωβισμένοι κοντά στο Χαϊδάρι οι αγρότες της Αιτωλ/νίας

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 20160 σχόλια

Στην ε.ο. Αθηνών – Κορίνθου, κοντά στο Χαϊδαρι όπου πριν από λίγο σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, είναι τα λεωφορεία με τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας.
Μερικά χιλιόμετρα μπροστά βρίσκονται επίσης αγρότες με λεωφορεία άλλα και αγροτικά αυτοκίνητα από άλλες περιοχές , που ουσιαστικά έχουν μπλοκαριστεί από την Αστυνομία, μιας και δεν τους επιτρέπεται να προχωρήσουν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια μεταξύ αγροτών και ανδρών των ΜΑΤ που έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.
Στο σημείο γίνονται περιστασιακά νέα επεισόδια μιας και οι συγκεντρωμένοι αγρότες πληθαίνουν, αφού διαρκώς έρχονται και άλλα λεωφορεία από διάφορες περιοχές της χώρας (Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο, Ιόνια, Πελοπόννησο).

Εκεί είναι και εκατοντάδες αγρότες της Αιτωλ/νίας που ουσιαστικά αναμένουν να...
υπάρξει αποκλιμάκωση ώστε να προχωρήσουν με τα λεωφορεία για το συλλαλητήριο.
Οι καταγγελίες σε βάρος της Αστυνομίας είναι πολύ έντονες πάντως, μιας και όπως λέγεται, διαρκώς και από τα πρώτα διόδια στην Κόρινθο επιχειρεί με διάφορους τρόπους να καθυστερήσει την έλευση των αγροτών και να τους ταλαιπωρήσει.
Σύμφωνα νεώτερη ενημέρωση  η αστυνομία μετά τα επεισόδια, καταβάλει προσπάθειες ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα λεωφορεία μαζί και να κινηθούν σε περιοχή όπου θα σταθμεύσουν και οι αγρότες θα αποβιβαστούν για να φτάσουν πεζή ή με μέσα μαζικής μεταφοράς στο Σύνταγμα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αγρότες έχουν ζητήσει  τα λεωφορεία τους να σταθμεύσουν στην Ιερά οδό.
agriniopress.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS