Αποκάλυψη: «Στημένος» διαγωνισμός 14 εκατομμυρίων ευρώ με κοντέινερ για πρόσφυγες!

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 20160 σχόλια

Με... πρώτη φορά Αριστερά, τελικά όλα είναι πιθανά... - Έβαλαν διαγωνισμό 9 ωρών για να αγοράσουν κοντέινερ για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες αξίας 14.145.000 ευρώ!

Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου τα δίνει όλα και κοροϊδεύει απροκάλυπτα τον Ελληνικό λαό.
Το θράσος τους πλέον δεν έχει κανένα όριο. Εκτός από τους αθρόους διορισμούς συγγενών και φίλων στο δημόσιο, χαρίζουν δημόσια έργα με παλαιοκομματικές πρακτικές που οι ίδιοι στηλίτευαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση. 
Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στην Διαύγεια απόφαση του υπουργού Σπίρτζη για την σπατάλη 14.145.000 ευρώ για την κατασκευή οικίσκων για τη στέγαση μεταναστών και προσφύγων.
Όπως μπορείτε να δείτε και από τα έγγραφα, εν λόγω διαγωνισμός ήταν 100% στημένος και φωτογραφικός. Ξεκίνησε το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου στις 9π.μ. και ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα στις 5μ.μ. Τέτοιες μεθόδους δεν χρησιμοποιούσαν ούτε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. 
Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε ποια εταιρεία πήρε το διαγωνισμό και τα 14 εκατομμύρια!!!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το θέμα ανέδειξε με σχετική ερώτηση η Χρυση Αυγή:
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Σκανδαλώδης φωτογραφικός διαγωνισμός και σπατάλη 14.145.000 ευρώ για στέγαση λαθρομεταναστών
Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στη Διαύγεια η Απόφαση με ΑΔΑ: 9ΥΝΩ46530Ξ-Φ4Ζ, με βάση την οποία θα κατασπαταληθεί το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση λαθρομεταναστών, την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η εν λόγω σκανδαλώδης απόφαση υποκρύπτει βρώμικες δοσοληψίες της κυβέρνησης, καθώς η ημερομηνία έναρξης και η ώρα υποβολής προσφορών είναι η 2/2/16 - 08:00 και η καταληκτική ημερομηνία και ώρα είναι η 2/2/16 - 17:00.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1) Ποια εταιρεία ανέλαβε το έργο; Ποιος πληρώνει το αστρονομικό κόστος των 14.145.000 ευρώ, την στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο αναζητά εναγωνίως έσοδα;

2) Πότε πρόλαβαν οι αρμόδιοι φορείς να αξιολογήσουν τους σχετικούς φακέλους (αν πρόλαβαν να κατατεθούν άλλοι φάκελοι) στο χρονικό όριο των 9 μόλις ωρών που διήρκεσε ο φωτογραφικός διαγωνισμός; Με ποιο δικαίωμα το κράτος σπαταλά το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση ανθρώπων που εισήλθαν στη χώρα παράνομα, την ώρα που ο Ελληνικός λαός πεινάει.
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS