Εκλογές ΝΔ - Νέα δημοσκόπηση για την κρίσιμη μάχη της Κυριακής

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 20160 σχόλια

Προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Εύαγγελος Μεϊμαράκης στην κούρσα για τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποκαλύπτει η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

Σύμφωνα για τη δημοσκόπηση για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, πρώτος αναδεικνύεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συγκεντρώνοντας ποσοστό της τάξεως του 46% στην παράσταση νίκης, δηλαδή στην ερώτηση ποιός πιστεύετε ότι θα εκλεγεί.
Δεύτερος αναδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι πίσω κατά 16 ποσοστιαίες μονάδες συγκεντρώνοντας 30%.
Ωστόσο, αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι πρόθεση ψήφου, αλλά παράστασης νίκης, που σημαίνει πως οι ερωτηθέντες δεν απαντούν ποιόν θα ψηφίσουν, αλλά ποιόν πιστεύουν πως θα νικήσει την Κυριακή.
Από τα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης είναι πως το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 24% και προφανώς θα είναι οι ψηφοφόροι που θα δώσουν και τον τελικό νικητή στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου.

Στην ερώτηση για το ποιός από τους δύο μπορεί να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη και να γίνει καλύτερος πρωθυπουργός, οι πολίτες απαντούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 31% και ακολουθεί ο Ε. Μεϊμαράκης με ποσοστό 21%. Κανένας από τους δύο απαντά το 37% των ερωτηθέντων. newsit.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS