Μεσολόγγι: Βρέθηκαν νεκροί οι δύο αγνοούμενοι

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 20160 σχόλια

Tραγικός επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό των Γιάννη  Κορδώση  και Βασίλη Γρατσάνη. Εντοπίστηκαν νεκροί εντός του οχήματος που βρέθηκε σε αρδευτικό αύλακα σε μικρή απόσταση από την Κατοχή Οινιάδων. 


Δραματικές υπήρξαν το μεσημέρι της Δευτέρας  οι εξελίξεις γύρω από τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Η λύση του μυστηρίου δόθηκε στην Κατοχή Οινιάδων, καθώς στις παρυφές του χωριού μέσα σε αρδευτικό αύλακα με νερό εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο το όχημα και εντός του οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών που βρήκαν τραγικό θάνατο.
Οι έρευνες που ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής είχαν κορυφωθεί σήμερα με εκτεταμένες αναζητήσεις σε όλη την περιοχή, με πλωτά μέσα από τον Αχελώο και με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. από αέρος. Oι έρευνες απέδωσαν καρπούς όταν το όχημα εντοπίστηκε δίπλα στο δρόμο μέσα σε αύλακα, λίγα μέτρα από κατοικημένη περιοχή της Κατοχής. Οι δύο άνδρες εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα από τη μοιραία πτώση. Οι σοροί του  Γιάννη  Κορδώση  και του Βασίλη Γρατσάνη , 40 και 35 ετών κατοίκων Πενατλόφου και Πηγαδιών Ξηρομέρου, ανασύρθηκαν από τους άνδρες της Πυροσβεστικής. Η επιχείρηση έγινε ενώπιον εκατοντάδων σοκαρισμένων κατοίκων της περιοχής.
«Πάει ο γιος μου ο ακριβός, το παιδί μου χάθηκε, δεν έχω πια ζωή»,ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της τραγικής μάνας του ενός εκ των δύο άτυχων αντρών.«Δε μπορούσε να υπάρχει χειρότερη εξέλιξη δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύθηκαν… Κρίμα, έχασα τους φίλους μου. Εδώ στο χωριό επικρατεί θλίψη. Ηταν υπέροχα παιδιά, δεν είχαν ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα, κοιτούσαν μόνο τη δουλειά τους, είχαν όνειρα να φτιάξουν τη ζωή τους, να κάνουν οικογένεια… Τίποτα όμως δε θα συμβεί αφού χάθηκαν από τη ζωή. Η μάνα του Βασίλη είναι σε κατάσταση σοκ, έχασε τις αισθήσεις της όταν της είπαν τα δυσάρεστα νέα ήλπιζε σε ένα θαύμα μέχρι πριν λίγο αλλά δυστυχώς τα παιδιά είναι νεκρά», λέει ο στενός τους φίλος Αποστολης στο protothema.gr.
Η Αστυνομία στην ενημέρωση της αναφέρει: «Εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα, σε αυλάκι στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, το αυτοκίνητο των δύο ημεδαπών ανδρών που είχαν εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από την περιοχή του Αιτωλικού. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν οι σοροί δύο ανδρών, που ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.»
Φως στις συνθήκες του δυστυχήματος θα ρίξει η έρευνα της Αστυνομίας και θα παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας. Οι ενδείξεις συγκλίνουν σε τροχαίο ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως το όχημα βρισκόταν σε σημείο που υποτίθεται πως βρισκόταν στο πεδίο των ερευνών από την αρχή. Λέγεται μάλιστα πως εντοπίστηκε από διερχόμενους.
agrinionews.gr
131Στο στιγμιότυπο φαίνεται η ρόδα του αυτοκινήτου που προφανώς έχει πέσει ανάποδα στο κανάλι βάθους δύο μέτρων:
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS