Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη διπλή εξαφάνιση στο Μεσολόγγι - Τι δείχνει το σήμα των κινητών τηλεφώνων τους

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 20160 σχόλια

Χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος τους, συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες για τους δυο άνδρες
- Στο "κόκκινο" η αγωνία για τους συγγενείς τους που δεν ξέρουν τι έχει συμβεί
- Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα των αγνοουμένων

- Οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της μέρας - Αν το επιτρέψει ο καιρός θα σηκωθεί και ελικόπτερο

Από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς λες και ανοιξε η γη και τους κατάπιε! Πυροσβεστική, αστυνομία αλλά και οι δική τους άνθρωποι "χτενίζουν" το Μεσολόγγι, δυστυχώς όμως χωρίς ακόμα να έχουν βρεθεί οι δύο φίλοι.
Ο Βασίλης Γρατσάνης από τα Πηγάδια του Ξηρομέρου και ο Ιωάννης Κορδώσης από τον Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας.
Τι δείχνει το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνά τους

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι δύο φίλοι που είχαν βγει για διασκέδαση στο Πεντάλοφο τις πρώτες ώρες του 2016, φαίνεται ότι μετά τις 5.00 τα ξημερώματα ήταν στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT.gr, η αστυνομία έχει στα χέρια της το στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα και αυτό, δείχνει ότι από τις 05:05 τα ξημερώματα μέχρι τις 05:15, οι δύο άνδρες ήταν εκεί. Το στίγμα τους έχει καταγραφεί από την κεραία του χωριού.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τι συνέβη μετά; Ακόμα παραμένει μυστήριο. Κάποιοι μίλησαν για καβγά σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί. Πληροφορία όμως, που ακόμα δεν επιβεβαιώνει η Αστυνομία. Κάποιοι άλλοι εξέφρασαν φόβους, μήπως είχαν κάποιο ατύχημα στο δρόμο. Όμως ούτε για αυτό το σενάριο υπάρχουν στοιχεία... Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αγνοούμενοι δεν είχαν απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία και δεν είχαν διαφορές με κανέναν...
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την ίδια ώρα, οι οικογένειες των δύο φίλων, βυθίζονται στην αγωνία... Οι έρευνες σταμάτησαν καθώς στην περιοχή έχει πέσει το σκοτάδι. Ο καιρός σήμερα δεν βοήθησε καθόλου την κατάσταση αφού έπεφτε βροχή και χαλάζι στα σημεία των ερευνών. Αν πάντως αύριο η κακοκαιρία υποχωρήσει λίγο, αναμένεται να σηκωθεί ελικόπτερο για να βοηθήσει στις έρευνες... Και το θρίλερ συνεχίζεται.
Ρεπορταζ: Θεοδόσης Πάνου newsit.gr
Φωτογραφίες: EUROKINISSI
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS