Κυβέρνηση Δράκος του φαύλου χρέους!

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 20150 σχόλια

Πέρα από κάθε (αρρωστημένη) φαντασία ο βηματισμός της νωπής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ! Δεν είναι το 3ο απάνθρωπο και προδοτικό για την ύπαρξη της...
πατρίδας μνημόνιο και τα πολυνομοσχέδια! Δεν είναι η ακραία νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία και στην κοινωνική πρόνοια, που σκοτώνει καθημερινά τεράστια κοινωνικά τμήματα! Δεν είναι ο εξοστρακισμός των νέων στη μετανάστευση! Δεν είναι ο τρελός έρωτας με τη διαπλοκή και τα κεντρικά ΜΜΕ! Δεν είναι το  αποθεωτικό προσκύνημα του άθεου Τσίπρα,  που εστιάζεται και παίρνει ευλογία στην Αρχιεπισκοπή για να συντελεστεί το «θαύμα» της   απαλλαγής της ιεραρχίας από τα capital controls (τι ειρωνεία για ανέστιους πιστούς)! Δεν είναι τα απίστευτα κι άνευ προηγουμένου  ψέματα των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στα πόθεν έσχες (ακούγεται  και τρίτος υπουργός)! Είναι η γενικότερη αντίληψη, είναι το γενικότερο πνεύμα, είναι η αποθέωση του πολιτικού αμοραλισμού, είναι ο εξευτελισμός των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων, είναι το απόλυτο τσαλάκωμα της Δημοκρατίας! Είναι ο αποκρουστικός αισθητικά  κυβερνητικός τσαμπουκάς του «δεν υπολογίζουμε τίποτε και κανέναν»!
Κυβέρνηση Δράκος του φαύλου χρέους! Αντιπολίτευση;
Η σημερινή κυβέρνηση βαδίζει, με τον πιο περίσσιο φανατισμό στα χνάρια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ΝΔ-ΠΑΚΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), για να λεηλατήσει ότι και όσους δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι! Η σημερινή αντιπολίτευση(ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΕΚ) βαδίζει με τη σειρά της, τώρα,  στα χνάρια της κυβέρνησης σιγοντάροντας στην επίσπευση του κερδοφόρου  για τους τοκογλύφους (και συναφείς) εγκλήματος!
Η ΝΔ πέρα από κάθε σοβαρότητα αναλώνεται στο εσωτερικό της δελφινάριο, αγνοώντας τα πάντα όλα (δανείζομαι τη φράση του Αλέφαντου)!
Το ΠΑΣΟΚ παντρολογιέται με το Ποτάμι με σκοπό, να αποτελέσουν προσεχώς, λέει, αξιωματική αντιπολίτευση (4ος πολιτειακός θεσμός γαρ) και να επιζήσουν πολικά έτι περισσότερον!
Και η Ένωση Κεντρώων  δείχνει με τον διαυγέστερο τρόπο την επικίνδυνη φαιδρότητα του σάπιου πολιτικού συστήματος, που κρατά τις τύχες της χώρας και του λαού!
Η ηγεσία του  ΚΚΕ υπνοβατεί στην ασφαλή περιχαράκωση της εσχατολογικής νομοτέλειας, αφήνοντας ήσυχη την οικομικο-πολιτική εξουσία σε παρόντα και ορατά μέλλοντα χρόνο!
Και το τέρας της Χρυσής Αυγής τρέφεται και αγάλλεται!
Κυβέρνηση Δράκος του φαύλου χρέους!
Ή θα πάμε στο σκοταδιστικό μεσαίωνα ή θα επιστρέψουμε στη ζωή! Ή θα πάμε άβουλοι στο στόμα του δράκου ή θα κερδίσουμε τη ζωή!
Άραγε πόσοι συμπολίτες, που ψήφισαν τα παραπάνω κόμματα ευημερούν; Άραγε πόσοι συμπολίτες που ψήφισαν τα παραπάνω κόμματα δυστυχούν; Ποια είναι η αναλογία; Μας έλεγαν στις εκλογές του Γενάρη 2015, πως οι 9 στους 10 δυστυχούν! Τώρα τα πράγματα είναι  πολύ τραγικότερα! Άραγε αυτοί που έδωσαν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεύτερη ευκαιρία είναι ικανοποιημένοι; Ελπίζουν;  Τώρα ο Τσίπρας μας λέει θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του σε ορίζοντα 4ετίας! Όμως ξέρουμε πως καμία μνημονιακή κυβέρνηση δεν άντεξε για 4 χρόνια!
Τα θαύματα τέλειωσαν! Δε θάρθει ο τροπαιοφόρος με το άσπρο φαρί να σκοτώσει το Δράκο! Κι όσο δεν τολμάμε να σωθούμε, ο Δράκος τόσο ορέγεται! Και ορέγεται αίμα, ορέγεται τις ζωές μας!
Είμαστε λαός, ας γίνουμε κίνημα να αντισταθούμε, να εξεγερθούμε!
Η εκτός βουλής αριστερά να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν!
Ή ο Δράκος ή εμείς!
Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS