Νέος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ο Π. Μπράμος

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 20150 σχόλια

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο Παναγιώτης Μπράμος, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Ηλείας, με Απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
Ο ορισμός του νέου Αντιπεριφερειάρχη έγινε μετά την...
  υποβολή παραίτησης, για προσωπικούς λόγους, του Παναγιώτη Πλατανιά, την οποία και έκανε δεκτή ο Περιφερειάρχης, αφού τον ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συνεργασία.
Παράλληλα, στον εκλεγμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Ηλείας Δημήτρη Κωσταριά ανατέθηκαν οι αρμοδιότητες Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού, που κατείχε μέχρι σήμερα ο Παναγιώτης Μπράμος.

Βιογραφικό Παναγιώτη Μπράμου 
 Ο Παναγιώτης Μπράμος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το 1978.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, φοίτησε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου πήρε το πτυχίο του το 2000.
Στη συνέχεια εισήλθε στο Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησε το 2004.
Το 2007, μετά από την επιτυχή κρίση της διδακτορικής του διατριβής, ορκίστηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 2006, ζει στον Πύργο όπου και εργάζεται ως δικηγόρος.
Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα “Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο”
Από το Σεπτέμβριο 2014 μέχρι σήμερα ασκούσε τα καθήκοντα του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα αθλητισμού, ολυμπισμού και εθελοντισμού.
Είναι μέλος διαφόρων σωματείων και εθελοντικών οργανώσεων.
Έχει συμμετάσχει σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και εφημερίδες.
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Βιογραφικό Δημήτρη Κωσταριά
Γεννήθηκε το 1958 στο Βασιλάκι του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας.
Μετά την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης του τότε Γυμνασίου, εισήχθη το 1977 στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης και αποφοίτησε το 1979.
Εργάστηκε ως δάσκαλος σε διάφορα σχολεία της περιφέρειας του Πύργου (Βαρβάσαινα, Ελαιώνας, Αγ. Ιωάννης Πύργου, 10ο Πύργου, 3ο Πύργου, 1ο Πύργου ως Υποδιευθυντής).
Επί σειρά ετών εκλέχθηκε στο ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων Περιφέρειας Πύργου ως απλό μέλος , γραμματέας αλλά και δύο φορές ως πρόεδρός του.
Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο από διάφορες θέσεις. Αρχικά ως ποδοσφαιριστής σε αρκετά σωματεία της Ηλείας (Πρόοδος Σαλμώνης, Ξενοφών Κρεστένων, ΑΕΚ Πύργου, Πανωλενειακός, Άτλας Ανεμοχωρίου), κατόπιν εκτός Ηλείας στην Αγία Παρασκευή (Α΄ Αθηνών) και ΑΕΚ Τρίπολης (Δ΄ Εθνική) και τέλος φόρεσε τη φανέλα του Πανηλειακού μέχρι και τη Β΄ Εθνική 1982-83.
Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα “Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο”


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS