Έκτακτη σύσκεψη στην Κωνωπίνα, υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αποστόλου Κατσιφάρα

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 20150 σχόλια

Κατά τη χθεσινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα στην Κωνωπίνα, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου, ακολούθησε μετέπειτα του εορτασμού, έκτακτη σύσκεψη  στο Κοινοτικό Κατάστημα, όπου προέδρευσε ο ίδιος,
με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννη Λύτρα,, του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργου Αποστολάκη, Αντιδημάρχων κ.κ. Στούπα Θεοδώρου, Τσάκαλη Νικολάου και Πάντα Νικολάου, του Αρχηγού της Μείζωνος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Φερεντίνου  Ευθυμίου, Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Κονοπίνας κ. Χρήστου Τίγκα, των πολιτευτών του Νομού μας κας Φούντα Νικης και Μπόκα Γεωργίας, του Σπηλαιολόγου κ. Γιάννη Ζαβιτσανάκη και Μελών του ΔΣ του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και κυρίως:  Η συντήρηση του επαρχιακού δικτύου της ενδοχώρας του Ξηρομέρου  και το θέμα του Σπηλαίου Κωνωπίνας που χρονίζει από το 1982.
Όσο ο κ. Περιφερειάρχης όσο και ο Αντιπεριφεριεάρχης Υποδομών, υποσχέθηκαν ότι, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να δρομολογηθούν τα παραπάνω θέματα, που είναι  εύλογα αιτήματα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου.Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS