Ώρες μετρούν ο διοικητής και ο υποδιοικητής των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας- Γρηγοράκος: Ζήτησα τις παραιτήσεις τους

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 20140 σχόλια

Ώρες απ’οτι φαίνεται μετρούν ο διοικητής και ο υποδιοικητής των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας, μετά και τις δηλώσεις που έγιναν το πρωί από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Γρηγοράκο στον Alpha 9.89 και στον Σπύρο Χαριτάτο.

Μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού, πληροφορίες αναφέρουν πως κλήθηκαν στην Αθήνα οι κ. Βλάχος και Κυριακόπουλος και τους έγινε η σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Γρηγοράκος:
«Είμαι πλήρως ενημερωμένος για το θέμα και έχουμε λάβει τα ανάλογα μέτρα. Υπάρχει μια αδυναμία διοίκησης των Νοσοκομείων. Σε επίσκεψή μου προ διμήνου στα Νοσοκομεία αυτά, είχα διαπιστώσει την αδυναμία των δύο διοικητών. Επισκέφτηκα και την ΥΠΕ και έχω ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα και εδώ στο Υπουργείο με σύσκεψη παρουσία του Μητροπολίτη, των διοικητών και όλων των υπευθύνων του Νομού. Η ανεπάρκεια λοιπόν των δύο διοικητών είναι δεδομένη. Δυστυχώς αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στο Νομό. Ζήτησα λοιπόν τις παραιτήσεις και των δύο, ώστε να επιστρέψουν οι γιατροί που δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τους διοικητές. Σήμερα θα έχω και τις δύο παραιτήσεις».
Σχετικά με το αν είναι έτοιμος για την αντικατάστασή τους
Λ. Γρηγοράκος: «Βεβαίως, έχω και προτάσεις. Είναι βέβαια δύσκολο εγχείρημα οι αντικαταστάσεις των διοικητών. Οι αποφάσεις λαμβάνονται στα πλαίσια της συγκυβέρνησης. Βέβαια δεν μπορώ να δεχθώ αυτή τη στιγμή, ότι τα δύο αυτά νοσοκομεία με τόσους πολλούς γιατρούς που τους έχουμε στείλει έχουν πρόβλημα, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει ανεπάρκεια διοίκησης τους. Για τον λόγο αυτό ζήτησα τις παραιτήσεις τους». thebest.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS