Άρτα: 49χρονη εκπαιδευτικός βρέθηκε ημίγυμνη και με τραύματα να περιφέρεται άσκοπα στους δρόμους

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 20140 σχόλια

Ένα γρίφο καλείται να λύσει η Αστυνομία στην Αρτα. Στις 5 χθες τα ξημερώματα, κυκλοφορούσε σχεδόν τρέχοντας, ημίγυμνη και με τραύματα στο σώμα της, μια 49χρονη εκπαιδευτικός κοντά στο σκοπευτήριο της πόλης και ειδοποιήθηκε απο διερχόμενο πολίτη η Αστυνομία.

Η γυναίκα περιφέρονταν άσκοπα και τα περιπολικά την εντόπισαν τελικά έξω από ενα σούπερ-μάρκετ της περιοχής. Την μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού.
Η ίδια δείχνει να έχει χάσει τη μνήμη της και μέχρι τώρα δεν μπορεί να εξηγήσει τι έγινε. Όπως έγινε γνωστό απο περιοίκους, η 49χρονη κάθε απόγευμα συνήθιζε με την αθλητική της φόρμα να κάνει τζόκινγκ.
Από τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής. Το περίεργο είναι οτι η Αστυνομία, δεν είχε ειδοποιηθεί απο τον σύζυγό της για την εξαφάνιση, ενώ η υπόλοιπη οικογένειά της ζεί στην Θεσσαλονίκη.
Οι έρευνες απο την Αστυνομία συνεχίζονται εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα προς κάθε κατεύθυνση... allnews-epirus.blogspot.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS