Κανονικά ξεκινά από αύριο η μεταφορά των μαθητών με λεωφορεία

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 20140 σχόλια

Κανονικά και στο σύνολο της θα ξεκινήσει από αύριο η μεταφορά των μαθητών όσον αφορά τα δρομολόγια με τα λεωφορεία, έπειτα από τις συζητήσεις που είχαν στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με όσους έχουν αναλάβει το έργο αυτό.

Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Κόλλαρης, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος και μέλη του Δ.Σ.
Ήδη από χθες, όπως και σήμερα, ενημερώθηκαν, οι μειοδότες, τόσο το ΚΤΕΛ όσο και οι ιδιοκτήτες ταξί που έχουν αναδειχθεί από τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού, αλλά και της διαπραγμάτευσης ανάθεσης, πως κατατέθηκε σχετική Τροπολογία με την οποία καλύπτεται μεταβατικά το οικονομικό πρόβλημα της μη έγκαιρης σύναψης σύμβασης για τη μεταφορά μαθητών.
«Γνωστοποιήσαμε από χθες τις τελευταίες εξελίξεις και είναι όλοι γνώστες ότι διασφαλίζονται 100% τα χρήματά τους. Η έκκλησή μας από χθες ήταν να ξεκινήσουν άμεσα ακόμη και από σήμερα. Κάποιοι στην Αχαΐα έχουν ξεκινήσει. Θεωρώ και επιβάλλεται από αύριο κιόλας να αρχίσουν όλοι τη μεταφορά, αφού δεν υπάρχει άλλος χρόνος» υπογράμμισε ο κ. Αλεξόπουλος τονίζοντας πως αναμένεται η απάντηση από την πλευρά των μεταφορέων ταξί για το τι θα πράξουν.
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS