Στη δημοσιότητα το επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ που πιστοποιεί την απάτη του Πατρινού Αρτέμη Σώρρα (BINTEO)

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 20140 σχόλια

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το επίσημο έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος και σύμφωνα με το οποίο τα φημισμένα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα και της «END», αξίας 600 δισεκατομμυρίων ευρώ, συνιστούν «προϊόν απάτης».

Οι Αρχές των ΗΠΑ μάλιστα... προτείνουν στην ελληνική πλευρά να απευθυνθούν στις διωκτικές αρχές και να επιληφθούν της υπόθεσης, κάτι το οποίο φυσικά δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα.
Το έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ παρουσίασε η εφημερίδα «Έθνος» πριν από λίγες ημέρες, καθότι εναντίον της είχε υποβληθεί έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση από την ομάδα «END» και είχε έννομο συμφέρον. Σύμφωνα πάντα με αυτό το έγγραφο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έκρινε ως αβάσιμη την έγκληση και το «Έθνος» αθωώθηκε – ενώ φυσικά προηγούμενο δικαστήριο είχε δικαιώσει απόλυτα τις αιτιάσεις του Αρτέμη Σώρρα…
Ο εισαγγελέας πρωτοδικών της δίκης κατά του «Έθνους» απέρριψε ως αβάσιμη την έγκληση υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων πως «υπάρχει απλή καταγραφή, με λακωνικό μάλιστα τρόπο, των στοιχείων εκείνων που οδήγησαν στην κρίση ότι πρόκειται για απάτη, μία αξιολογική κρίση μετά από μία πολύ γρήγορη έρευνα που περιορίστηκε σε δημόσια προσιτές πηγές». dete.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS