Αμφίπολη: Μια ανάσα πριν την μεγάλη αποκάλυψη! Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ανακοινώσεις που θα γίνουν το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 20140 σχόλια

- Δείτε την αναπαράσταση της Αμφίπολης σε διαδικτυακό παιχνίδι τον Ιούλιο λίγες μέρες πριν γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις!

- Δείτε και το νεο τρισδιάστατο βίντεο που μας βάζει μέσα στον λόφο Καστά
- Αύριο τα σπουδαία! Νέες ανακοινώσεις το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου

Με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή ενημέρωση των δημοσιογράφων στον λόφο Καστά. Στις 18.00 το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, η εκπρόσωπος του τάφου, 'Αννα Παναγιωταρέα θα μιλήσει στους δημοσιογράφους και οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες για το ποιός είναι θαμμένος μέσα στον τάφο της Αμφίπολης. Από την αποκάλυψη του υπέροχου ψηφιδωτού, οι αρχαιολόγοι είχαν πάνω από έναν λόγους να πιστεύουν ότι κάποιος σπουδαίος είναι στα έγκατα της γης.

Μπορεί η κακοκαιρία ειδικά της Παρασκευής να μην βοήθησε τους ανασκαφείς, όμως η αφαίρεση των χωμάτων από τον τρίτο θάλαμο μετά το ψηφιδωτό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Μόλις φτάσουν - αν δεν έχουν ήδη φτάσει - στον τέταρτο διαφραγματικό τοίχο και στην μικρή θύρα, τότε θα αρχίσουν να κατεβαίνουν και να φτάσουν επιτέλους στο πιο σκοτεινό σημείο που κρύβει και το πιο μεγάλο μυστικό.

Σήμερα, ένα νεο τρισδιάστατο βίντεο από εκείνους που εμπνέονται από τα μυστικά της Αμφίπολης, μας "ταξιδεύει" εκεί που αιώνες πριν γράφτηκε ιστορία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γραφτεί και πάλι... ανακοινώσεις που θα γίνουν το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου newsit.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS