Με 10 ευρώ αποπλανούσαν τις ανήλικες σε καφενείο

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 20140 σχόλια

Για τουλάχιστον ένα μήνα χρησιμοποιούσαν το συγκεκριμένο κατάστημα ως τόπο... συνεύρεσης με ανηλικες Ρομά ηλικιωμένοι Πατρινοί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Χθες (2-10-2014), στην Πάτρα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατέλαβαν τον 79χρονο να ασελγεί σε δύο ανήλικες αλλοδαπές, υπηκόους Ρουμανίας, Ρομά ηλικίας 13 και 15 ετών.

Το κατάστημα το λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη η 52χρονη, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 62χρονος ημεδαπός, που το διευθύνει.

Επιπλέον, προσήχθησαν ακόμη δέκα θαμώνες του καταστήματος στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη ένας 62χρονος ημεδαπός για καταδικαστικές αποφάσεις και ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 79χρονος εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική κατάσταση των θυμάτων και υποσχόμενος αμοιβή 10 με 15 ευρώ αποπλάνησε τις ανήλικες και ασέλγησε σε βάρος τους.

Σημειώνεται, ότι ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, διευκόλυναν την τέλεση ασελγών πράξεων από ηλικιωμένους σε ανήλικες Ρομά, εντός του καταστήματος, τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα της 15χρονης και τις 26 και 22 ετών αδερφές τις 13χρονης, που είχαν την επιμέλεια τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
12. 45 Σάλο έχει προκαλέσει στην Πάτρα η αποκάλυψη για το κατάστημα του πεζοδρομου της Ρήγα Φεραίου που είχε μετατραπεί σε ...στέκι αγοραίου έρωτα ανάμεσα σε ηλικιωμένους και ανήλικες!
Η ασφάλεια Πάτρας έστησε επιχείρηση και χθες το μεσημέρι μετά από επιτήρηση συνέλαβαν έναν 79χρονο την ώρα που σε γωνιακό σημείο του καταστήματος, ασελγούσε σε δύο ανήλικες ρομά 13 και 15 ετών!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανήλικες ρομά εκδίδονταν έναντι 15 ευρώ.
Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες πέρασε και σε μια 52χρονη γυναίκα, που ήταν προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, για διευκόλυνση πορνείας ανηλίκων.
Επίσης συνελήφθησαν οι μητέρες των κοριτσιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Τα κορίτσια προσωρινά φιλοξενούνται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην οδό Ερμού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογη υπόθεση προκαλεί σάλο στην Πάτρα.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο σοκ είχε προκαλέσει η αποκάλυψη του thebest.gr για τις νεαρές Ρομά που εκδίδονταν για λίγα ευρώ με "πελάτες" κυρίως ηλικιωμένους στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Οι περίοικοι ισχυρίζονταν ότι το αλισβερίσι δεν γινόταν μόνο στην πλατεία, και βεβαίως όχι μόνο το βράδυ, αλλά και σε κατάστημα λίγα μέτρα μακριά από αυτή.
Όπως λένε οι κάτοικοι αυτό το φαινόμενο έκανε την εμφάνισή του απο το 2012 και μετά, ανακόπηκε κάποια στιγμή με την ένταση των ελέγχων από την πλευρά της Αστυνομίας και επέστρεψε δριμύτερο, προκαλώντας θλίψη σε όσους τυχαίνει να γίνονται μάρτυρες ύποπτων σκηνών με τις μικρές Ρομά να επιβιβάζονται σε αυτοκίνητα μεσηλίκων ή ακόμη και...υπερηλίκων και να εξαφανίζονται σαν να πρόκειται για επαγγελματίες συνοδούς. thebest.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS