"Μπαίνοντας στο σπίτι κατάλαβα οτι η μητέρα μου ήταν νεκρή"

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 20120 σχόλια

Σοκαριστικές λεπτομέρειες της αποτρόπαιης δολοφονικής ληστείας σε βάρος της άτυχης Κωνσταντίνας Κουλούρη αποκαλύπτει ο γιος της ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο τραγικό θέαμα της νεκρής μητέρας του.


«Ανοιξα την κεντρική πόρτα και ανέβηκα επάνω. Άνοιξα το φως και μόλις είδα το σαλόνι και την κουζίνα σε αθλία κατάσταση, δεν είχα τη δύναμη να συνεχίσω στην κρεβατοκάμαρα. Φοβήθηκα ότι θα συναντήσω άσχημα πράγματα… Και έτσι κατέβηκα κάτω και ειδοποίησα την Αστυνομία».
Ο Πρόεδρος των Ναυτιλιακών Πρακτόρων της Πάτρας Γιάννη Κουλούρη, συγκλονίζει μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόννησο για το μοιραίο πρωινό της Πέμπτης.
«Έριξα μια ματιά στο χώρο και εκείνο που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο. Ακόμα και το ψυγείο είχαν ανοίξει, ψάχνοντας για τρόφιμα» σημειώνει. Ο γιος της ηλικιωμένης ειδοποιήθηκε από γείτονες ότι η μητέρα του δεν είχε δώσει την Πέμπτη το πρωί σημεία ζωής. Τα παράθυρα του σπιτιού ήταν κλειστά και η ώρα είχε φθάσει 11:45 το μεσημέρι. Ο ναυτιλιακός πράκτορας αναγκάστηκε να φύγει από το γραφείο του και να πάει στο πατρικό του σπίτι. Αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του ήταν νεκρή. Δεν το άντεξε, κατέβηκε κάτω και ειδοποίησε την Αστυνομία…
«Πριν από εξήμιση μήνες πέθανε η αδερφή μου. Ηταν άτομο με ειδικές ανάγκες και η μητέρα μου τη φρόντιζε για 56 χρόνια! Ηταν μια γυναίκα βασανισμένη πάρα πολύ. Ηταν δυνατή και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, παρ' όλο τον Γολγοθά που περνούσε, και γι' αυτό ήταν αγαπητή σε όλη τη γειτονιά» σημειώνει ο κ. Κουλούρης.
Η κηδεία της άτυχης 84χρονης τελέστηκε στις 11 το πρωί από τον Άγιο Μηνά Λεύκας Πατρών στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο. thebest.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS