Περιπετειώδης καταδίωξη κλεφτών στην ορεινή Ναυπακτία

Παρασκευή 8 Απριλίου 20160 σχόλια

Περιπετειώδης ήταν χθεσινή νύχτα για τις αστυνομικές Αρχές στην Ορεινή Ναυπακτία.
Όλα ξεκίνησαν στη 1 χθες το μεσημέρι. Τέσσερα άτομα τα οποία...
επέβαιναν σε όχημα εμφανίστηκαν σε χωριά της ορεινής Ναυπακτίας προσποιούμενοι ότι πωλούν κουβέρτες. Στην αρχή πλησίασαν ένα 81χρονο στον Πλάτανο Ναυπακτίας από τον οποίον κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 1.180 ευρώ , 800 δολάρια Αμερικής και διάφορα κοσμήματα αξίας 500 ευρώ.
Δεν σταμάτησαν όμως εκεί...Στην δεύτερη περίπτωση με τον ίδιο τρόπο δράσης στην περιοχή Άγιου Δημήτριου Ναυπακτίας αφαίρεσαν από 88χρονο αυτή την φορά το ποσό των τετρακοσίων ευρώ αλλά και 500 δολάρια.
Οι Αρχές ενημερώθηκαν για τα περιστατικά και δεν έχασαν χρόνο.Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών,  και μετά από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναζητούσαν για ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες από την περιοχή της Αθήνας, που είχε ενοικιαστεί στην Αττική.
Στις 11 το βράδυ καταφέρνουν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το όχημα στην εθνική οδό Ευρυτανίας Καρπενησίου. Στην αρχή συνέλαβαν τον οδηγό και τον συνοδηγό 51 και 31 ετών αντίστοιχα,  αλλά μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα δύο άτομα ρομά ηλικίας 24 και 26 ετών οι οποίοι και τράπηκαν σε φυγή σε δασική περιοχή για να αποφύγουν τη σύλληψη.
Οι αστυνομικοί αρχικά χάνουν τα ίχνη τους, και μετά από ολονύχτια έρευνα εντοπίζονται σε γκρεμό στην περιοχή του Αγίου Μαρίνου.Πάνω τους βρέθηκαν 550 ευρώ και δύο χρυσά δακτυλίδια τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι δράστες μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Ναυπάκτου, το οποίο ενεργεί την σχετική προανάκριση και στην συνέχεια θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου. cityvoice.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS