Ο Πατρινός πρώην bodybuilder υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια: Ο Σώρρας και τα 600 δις… πείθουν μέχρι και Δήμους!

Τρίτη 1 Μαρτίου 20160 σχόλια

Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει κόμμα… και θα κατέβει στις εκλογές! Διαστάσεις... επιδημίας λαμβάνει ο φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας», όπου ηγείται ο «εθνοσωτήρας» που τους τελευταίους μήνες ανοίγει παραρτήματα σε όλη τη χώρα, προσελκύοντας νέους «πιστούς». Στην Πάτρα σε καθημερινή βάση τα γραφεία της Οργάνωσης στην οδό Βότση είναι...
γεμάτα! Με τον «τυράκι» των 600 δισ. δολαρίων, που διατείνεται ότι διεκδικεί για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους ο Πατρινός πρώην ιδιοκτήτης παιδότοπου και επί σειρά ετών ασχολούμενος με την γυμναστική και το bodybuilding(σε γνωστό γυμναστήριο της Πάτρας) φαίνεται ότι μέσα στην κρίση πείθει ολόκληρους δήμους να τον «ακολουθήσουν»!

Πιστοί του Σώρρα σε όλη τη χώρα διοργανώνουν συναντήσεις και εκστρατείες συλλογής υπογραφών, προκειμένου να «γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης». Με την υπογραφή, μάλιστα, ο «πιστός» δηλώνει και ΑΦΜ και ΔΟΥ...! Ενώ όπως ο «Κόσμος» πρώτος είχε αποκαλύψει… απαγγέλλουν και όρκους πίστης στον «πολέμαρχο», στον Δία κλπ. ενώ στο τέλος της τελετής πίνουν… νερό για να «σφραγίσουν» τον όρκο! Όποιος δεν τον παραβεί απειλείται με «διάλυση» του σώματός του: «Αν παραβώ τον όρκο μου όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη».
Στην περίπτωση των Δήμων οΣώρρας και η ομάδα του υπόσχονται αμύθητα ποσά, αρκεί να γίνει ένα πληρεξούσιο από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε «οι ευεργέτες» να εισπράξουν τα μυθικά ποσά για λογαριασμό των δήμων!
Έτσι έπεισαν τα μέλη του Δήμου Σκύδρας του Νομού Πέλλας, και του ΔήμουΣερβίων-Βελβεντού Κοζάνης, όπου δεκάδες ντόπιοι (αλλά και μεταφερόμενοι με πούλμαν) κατέκλυσαν την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου στις 23 Ιανουαρίου 2016. Μαζί τους και ο δήμαρχος κ. Σάκης Κοσματόπουλος.
Ο δήμαρχος της περιοχής, Σάκης Κοσματόπουλος, με περισσή αφέλεια, τονίζει πως «θέλουμε ο δήμος μας να είναι πρωτοπόρος. Αν βγει κάτι, έχει καλώς, αν δεν βγει, δεν θα έχουμε χάσει τίποτα».

Ο «Αρχηγός» Σώρρας… τάζει... παπάδες
Σύμφωνα με καταγγελίες σε ορισμένες περιπτώσεις ο Σώρρας και οι οπαδοί του τάζουν σε κάθε ψηφοφόρο του στις επόμενες εκλογές μέχρι και 20.000 ευρώ! Διαγραφές ατομικού χρέους, δωρεές κατοικίας σε αυτούς που την στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς, θέσεις εργασίας, επενδύσεις σε υποδομές και δεκάδες χιλιάδες υποσχέσεις ημερών ευημερίας, είναι μερικές μόνο από τις υποσχέσεις που δίνει!
Με κληρονομιά τον «άνθρακα» των 600 δισ. δολ. που ακόμη αναμένουν τους απανταχού Έλληνες δικαιούχους, ο εμπνευστής της περίφημης Οργάνωσης «ΕndNationalDebt» (το τέλος του χρέους), διεισδύει με υποσχέσεις, στις τοπικές κοινωνίες, υπό νέο τίτλο αυτή τη φορά αλλά με τις ίδιες προθέσεις.

Η ιστορία ξεκίνησε… από ένα μπαούλο στην Πάτρα
Η... ιστορία ξεκίνησε όταν ο κ. Σώρρας βρήκε στο μπαούλο της γιαγιάς του στην Πάτρα 4 μετοχές μιας τράπεζας Banque d’ Orient που αξίζουν, όπως υποστηρίζει 670 δισ. ευρώ έκαστη και τις έχει δωρίσει υπέρ του ελληνικού δημοσίου στην ΔΟΥ Πατρών. Η συνολική αξία που κάνει να λαμβάνει το ελληνικό κράτος είναι 2,7 τρισ. ευρώ!
Η τράπεζα Banque d’ Orient ιδρύθηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την NationalbankfurDeutschland το 1904, αλλά σχεδόν αμέσως αποχώρησαν οι Γερμανοί από το σχήμα. Η τράπεζα συνέχισε και είχε τρία υποκαταστήματα, σε Θεσσαλονίκη, Σμύρνη και Αλεξάνδρεια. Το 1923, η τράπεζα έκλεισε το υποκατάστημα στη Σμύρνη λόγω της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν καταστροφή για την τράπεζα, διότι το 1/3 του ενεργητικού της χάθηκε. Το 1932, η Εθνική Τράπεζα, με σύμβαση ειδικής εκκαθάρισης, απορροφά την Τράπεζα Ανατολής.

Στις 5 Απριλίου 2013 το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013), απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα. Μεγάλη έρευνα που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον, βγάζει πλέον... στον αφρό, την απάτη του Αρτέμη Σώρρα και του Ελληνοαμερικανού Μανώλη Λαμπράκη, της περίφημης Οργάνωσης ΕndNationalDebt. Φάκελος 670 σελίδων βρίσκεται στα χέρια του κ. Γιώργου Γιαλτουρίδη, οικονομολόγου και επιχειρηματία στον τομέα του Risksolutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, όπου αποκαλύπτεται ξεκάθαρα με επίσημα στοιχεία η απάτη που έχει στηθεί από τους Σώρρα-Λαμπράκη. dete.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS