Με Ξηρομερίτικο τσαμπουκά

Δευτέρα 21 Μαρτίου 20160 σχόλια

Μέχρι το καλοκαίρι τους έβλεπε… από την τηλεόραση, αλλά πλέον δίνει μαζί τους μάχη «σώμα με σώμα». Τον Αραβίδη, τον Τζεμπούρ, τον...
Αθανασιάδη, τον Ιντέγε και άλλους. Για να φτάσει σ’ αυτές τις συναντήσεις άφησε την Κατούνα, έριξε πολύ ιδρώτα στο Emileon (Κ17 και Κ20), ώσπου έγινε επαγγελματίας, δούλεψε πολύ και ο Γιάννης Ματζουράκης εκτίμησε ότι πρέπει να του δώσει ευκαιρίες.
Ο γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 1995 Δημήτρης Χαντάκιας, έκανε ντεμπούτο ακριβώς ένα γύρο πριν. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, μπαίνοντας στο τελευταίο εικοσάλεπτο στη θέση του Παπάζογλου. Λόγω της απουσίας του τελευταίου και την προώθηση του Μάκου στη μεσαία γραμμή, ο νεαρός αμυντικός έπαιξε την Κυριακή με την ΑΕΚ το πρώτο ολόκληρο 90λεπτο της καριέρας του. Έχοντας άριστη απόδοση.

Η πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα ήταν στο «Καραϊσκάκης», αλλά δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. «Θυσιάστηκε» για να μπει ο Στεφανάκος μετά την (άδικη) αποβολή του Κυριακίδη στο τέλος του ημιχρόνου. Ξανάπαιξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Στις καθυστερήσεις με την Καλλονή στο Αγρίνιο. Ένα δεκάλεπτο στα Γιάννενα και ένα ημίχρονο (β’) με τον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή ήταν βασικός με την ΑΕΚ και προτεινόμενος για MVP, όπου δίνει μάχη με τον Μύγα!


Η ταχύτητα, η δύναμη και ο Ξηρομερίτικος τσαμπουκάς, χαρακτηρίζουν τον Χαντάκια, που δικαιούται (και σίγουρα θα πάρει μετά τις εμφανίσεις που έκανε) πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Άλλωστε είναι ακόμα στην αφετηρία της καριέρας του, που από τον ίδιο εξαρτάται να την κάνει μεγάλη. agrinio-sports.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS