Αντιπροσωπεία του μπλόκου Αγίου Νικολάου στο Κιλελέρ : Τιμή στους Θεσσαλούς κολίγους στο Κιλελέρ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 20160 σχόλια

Με μια μαζική συγκέντρωση για το γιορτασμό του Κιλελέρ η μικρομεσαία αγροτιά διαμήνυσε την αγωνιστική της ετοιμότητα έχοντας ως παρακαταθήκη τον πολυήμερο αγώνα της στα μπλόκα και στις άλλες πρωτοβουλίες. Έστειλαν το...
μήνυμα ότι από τη Δευτέρα αλλάζουν μορφή πάλης και συνεχίζουν τον αγώνα τους με διαφορετικές μορφές.
Ο φετινός γιορτασμός της επετείου του Κιλελέρ βρήκε τους μικρομεσαίους αγρότες όλης της χώρας στις επάλξεις του αγώνα. Από το χώρο του Μνημείου του αγωνιζόμενου αγρότη όπου παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του μπλόκου Αγίου Νικολάου, στέλνουμε μήνυμα συνέχισης της πάλης ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που μας ξεκληρίζει. Ενάντια στα μέτρα των μνημονίων και της ΚΑΠ που μας καταστρέφουν.
Τιμάμε τον αγώνα και τη θυσία των κολίγων για να πάρουν τη γη από τους τσιφλικάδες. Και διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι την γη που με αίμα πολύ απέκτησαν οι προπαππούδες μας και μας την κληροδότησαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας, δεν θα τους επιτρέψουμε να μας την πάρουν. Κολίγοι στα νέα "τσιφλίκια" των μεγαλοεπιχειρηματιών, των τραπεζιτών, των μονοπωλιακών ομίλων δεν θα γεννούμε...
Είμαστε, ήδη, πάνω από 40 μερόνυχτα στα μπλόκα, παλεύοντας για να μην περάσουν και να μην εφαρμοστούν τα εξοντωτικά μέτρα και η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των "δανειστών" και των κάθε είδους συνεταίρων της.
Συνεχίζουμε την κοινή πάλη μαζί με τους συμμάχους μας, τους μισθωτούς εργατοϋπάλληλους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, κατά του ασφαλιστικού σχεδίου - λαιμητόμου κι όλων των άλλων κυβερνητικών αντιλαϊκών μέτρων και σχεδίων, έχοντας ήδη καταφέρει όλοι μαζί να καθυστερήσουμε την κατάθεση του αντιλαϊκού ασφαλιστικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση.
Με τη αγωνιστική μας δράση, τον σκληρό κι ανυποχώρητο αγώνα μας, τις πολύμορφες κινητοποιήσεις και τα μπλόκα μας μέσα από το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, υποχρεώσαμε την κυβέρνηση να απαντήσει στα συγκεκριμένα αιτήματά μας.




Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS