ΣΟΚ: Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 20160 σχόλια

Ανείπωτη τραγωδία: Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα φαίνεται να συνέβησαν στις 08:20 το πρωί  της Πέμπτης (18/02/2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.
AdTech Ad
Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο
Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο νοσοκομείο μετέβη επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή. Αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.
Να επισημάνουμε ότι μόλις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας - λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν - η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης.
Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, το αυτοκίνητο, μάρκας Μερσεντές, είναι κυριολεκτικά διαλυμένο.
Δείτε εδώ το σημείο της τραγωδίας: newsbomb.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS