Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής μοτοσικλετών στην Λευκάδα

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 20150 σχόλια

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, δύο υποθέσεις κλοπής μοτοσικλετών στην Λευκάδα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών...
ημεδαπών ηλικίας 21, 23 και 27 ετών για κλοπές τροχοφόρων κατά συναυτουργία.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής μοτοσικλέτας, από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, οι τρείς ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής της, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (01.11.2015).
Στο πλαίσιο των ερευνών, στις οικίες των εμπλεκομένων καθώς και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των κλεμμένων μοτοσικλετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποσυναρμολογημένα τμήματα της μοτοσικλέτας που είχε αφαιρεθεί καθώς και μία ακόμη μοτοσικλέτα, στην οικία του 23χρονου, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 12.10.2015.
Επίσης, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (1.840) ευρώ, δύο ακόμη μοτοσικλέτες καθώς και πλήθος εξαρτημάτων των οποίων η νόμιμη κατοχή ερευνάται.
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη ο 27χρονος στην οικία του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών ημεδαπών θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας καθώς οι έρευνες συνεχίζονται, για τον εντοπισμό του 23χρονου, ο οποίος αναζητείται, και για την τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες υποθέσεις κλοπής μοτοσικλετών.Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS