Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών της χθεσινής απόπειρας ανθρωποκτονίας στο Ξηρόμερο

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 20150 σχόλια

Κατασχέθηκε το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου για τον...
εντοπισμό και τη σύλληψη τριών ημεδαπών (πατέρας και δύο γιοί), ηλικίας 74, 48 και 45 ετών, αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.
Ειδικότερα, χθες (17-11-2015) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή, στο Κουβαρά Ξηρομέρου, Αιτωλοακαρνανίας, λόγω κτηματικών διαφορών, ο 48χρονος πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο δύο ημεδαπούς (αδέρφια) ηλικίας 46 και 41 ετών, τραυματίζοντας τον πρώτο στο γοφό και τον άλλο στα πόδια, ενώ οι δύο συνεργοί του, τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες χτυπώντας τους με ξύλινες μαγκούρες.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ταυτοποίησαν άμεσα τα πλήρη στοιχεία των τριών δραστών, ενώ στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, το οποίο και κατέσχεσαν.
Οι παθόντες διεκομίσθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας». sinidisi.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS