Πρώτη φορά τόσο μίσος ενάντια στον Ελληνικό λαό!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 20150 σχόλια

Η επίθεση ενάντια στους αδύναμους και τους φτωχοποιημένους πολίτες της χώρας συνεχίζεται με πιο μεγάλη ένταση! Η λεηλασία του λαού και της χώρας συνεχίζεται,
 τώρα  και με τον υπερβάλλοντα μνημονιακό  νομοθετικό ζήλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ο ολετήρας των προαπαιτούμενων του περιβόητου πολυνομοσχεδίου ισοπεδώνει τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, ισοπεδώνει τα πάντα, για χάρη της ολιγαρχίας,  του τραπεζίτη-ντόπιου και διεθνή- τοκογλύφου και του εθελόδουλου πολιτικού συστήματος, που υπηρετεί τα συμφέροντά τους, απέναντι στην Ελληνική κοινωνία, που ανελέητα χειμάζεται για  6ο χρόνο.
Η λυσσαλέα φορολογία, η απάνθρωπη επίθεση σε ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό και το γενικευμένο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας προμηνύουν ότι δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο!
Αγωνιζόμαστε:
-          Ενάντια στα μνημόνια που φαλκιδεύουν την εθνική ανεξαρτησία και ακυρώνουν τη δημοκρατία στη χώρα μας.                                                                                                                                       
-          Για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του φαύλου χρέους, του παράνομου και επονείδιστου χρέους της χώρας.
-          Για την έξοδο από τον εφιάλτη της  Ευρωζώνης και τη νέα εκκίνηση της χώρας.
Η ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού κινήματος και ο διαρκής αγώνας είναι η μόνη μας επιλογή ενάντια στην ολική καταστροφή που μας επιφυλάσσουν!
Καλούμε το δημοκρατικό λαό της Αιτωλοακαρνανίας να διατρανώσει την αντίθεσή του στη λαίλαπα των αδίστακτων εφαρμοστών του 3ου μνημονίου και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας,  που οργανώνουν σωματεία και συνδικάτα στις πόλεις του Νομού μας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο, που εισάγεται για ψήφιση στη βουλή.
Καλούμε τους πολίτες του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνουν φορείς της πόλης, ενάντια στο εξοντωτικό πολυνομοσχέδιο, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη,  στις 7:30’ το απόγευμα, στον πεζόδρομο της οδού Παπαστράτου, στο Αγρίνιο.
Το γραφείο τύπου ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS