ROBERTO JIMENEZ GAGO - Mια παράγκα μόνος του!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 20150 σχόλια

Με αισθήματα ειλικρινούς και βαθιάς θλίψης, οι βάζελοι είδαμε τον γαύρο να κερδίζει την Αρσεναλ χάρη σε έναν...
εξωπραγματικό Ρομπέρτο. Ο εκρηκτικός Ισπανός πορτιέρο του Ολυμπιακού ήταν μια παράγκα μόνος του ο μπαγάσας. Επανέλαβε εκείνη την δαιμονισμένη εμφάνισή του με την Γιουβέντους στο 1-0 του Ολυμπιακού.
Οι γαύροι έφυγαν με το κεφάλι ψηλά από το γήπεδο, ο Μαρινάκης σνόμπαρε τους δημοσιογράφους και πανηγύρισε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού-κυρίως φοιτητές που σπουδάζουν στο Λονδίνο σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Οσο για την σύζυγο και τις κόρες του είχαν την χαρά να δουν τον Ολυμπιακό να κερδίζει εκτός έδρας την Αρσεναλ λίγες μέρες αφότου η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε ότι υπάρχει νερό στον Αρη.
Πιο απρόσμενη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού από τον νερό στον Αρη. Xρειάσθηκε μισό αιώνα για να τα καταφέρει.
Η συγκεκριμένη επιτυχία του Ολυμπιακού προκάλεσε  ομαδικά πυρά κατά του προπονητή της Αρσεναλ από τα ΜΜΕ της χώρας του ενώ έρχεται να εξιλεώσει, κατά κάποιο τρόπο, στα μάτια της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός εντός της Ελλάδας για να κερδίζει τα πρωταθλήματα.
Δικαιώνει επίσης τον Μακιαβέλι που υποστηρίζει ότι η τύχη είναι γυναίκα και παίρνει το μέρος των τολμηρών.
Από αυτή την άποψη αν περιμένει ο Αλαφούζος να πάρει πρωτάθλημα με το σταυρό στο χέρι και τις αποκαλύψεις του Κυριάκου Θωμαίδη-πιο πιθανό είναι ο Σταμάτης Μαλέλης να πάρει το Νομπέλ Λογοτεχνίας και να επισκιάσει τον Ουμπέρτο Εκο, τον Βίκτωρα Ουγκό και τον Νταν Μπράουν έτσι ώστε να μην χρειάζεται να απειλεί με απόλυση τους υπαλλήλους του ΣΚΑΙ σε περίπτωση που δεν αγοράσουν τα βιβλία του.
Με το σταυρό στο χέρι δεν μπορείς να πάρεις πρωταθλήματα στην Κολομβία των Βαλκανίων ούτε να περιμένεις από τον Κοντονή να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο.
Αν ο Αλαφούζος θέλει να παίρνει πρωταθλήματα καλύτερα να ασχοληθεί με πιο ευγενή αθλήματα. Ετσι συμβαίνει με όλες τις δουλειές-όποιος δεν έχει την φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα να είναι πρώτος καλύτερα να μην τις κάνει. Με το τσούκου-τσούκου μπολ δεν ανεβαίνεις στην κορυφή. kourdistoportocali.com


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS