Υπ. Εργασίας: «Άνθρακες» το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που ήθελαν δημοσιεύματα

Παρασκευή 13 Μαρτίου 20150 σχόλια

Μια σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας κ. Αντωνοπούλου για δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για 7.000 ανέργους αποφοίτους ΑΕΙ- ΤΕΙ. Στην ανακοίνωση της η κ. Αντωνοπούλου αναφέρετε σε αναληθές δημοσίευμα με στόχο – μια «αποκλειστική» είδηση – που όμως από ότι φαίνεται πρόκειται για κατασκευασμένη.

Η ανακοίνωση της Ράνιας Αντωνοπούλου για το σχετικό δημοσίευμα είναι η εξής:
“Θα παρακαλούσαμε ορισμένους από τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα ΜΜΕ να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε προγράμματα που απευθύνονται σε ανέργους και να μη συνδέουν το κυνήγι μιας «αποκλειστικής» είδησης με την αγωνία των ανέργων για αξιοπρεπή εργασία.
Για να αντιμετωπιστεί η πιθανή σύγχυση που δημιουργείται από την παραπληροφόρηση σχετικά με τα προγράμματα που επανασχεδιάζει το υπουργείο, παρακαλούμε τους πολίτες να θεωρούν έγκυρες μόνο τις αποφάσεις που ανακοινώνονται απευθείας από το γραφείο της αναπληρωτή υπουργού, κ. Ρ. Αντωνοπούλου.
Επίσης, καλούμε τους ανέργους να ελέγχουν την εγκυρότητα των πληροφοριών που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ και να τις διασταυρώνουν με τις ανακοινώσεις της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του ΟΑΕΔ. Διευκρινίζουμε ότι η «είδηση» που δημοσιεύτηκε σε χθεσινό φύλλο της εφημερίδας «ΕΡΓΑΣΙΑ» σχετικά με κοινωφελές πρόγραμμα 7.000 αποφοίτων ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν είναι αληθής.
Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διαβεβαιώνει ότι η επανεξέταση των προγραμμάτων γίνεται με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος για τους ανέργους. Οι οριστικές αποφάσεις και το χρονοδιάγραμμα των προγραμμάτων θα ανακοινωθούν από την αρμόδια αναπληρωτή υπουργό, κ. Ρ. Αντωνοπούλου τις προσεχείς εβδομάδες.” aftodioikisi.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS